Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare excelente ce pot fi cumparate in rate fara dobanda

eMAG reduceri. 3 televizoare excelente ce pot fi cumparate in rate fara dobanda

eMAG reduceri. 3 televizoare excelente ce pot fi cumparate in rate fara dobanda
25 Mai 2019   •   17:05

eMAG reduceri televizoare. Magazinul online emag.ro are o multime de televizoare la reducere in campania de Pasti Easter Sales.

eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

In campania de Pasti sunt incluse oferte la televizoare de la toate brandurile, de la Star-Light, LG și Samsung la Panasonic, Philips sau Sony.

Multe dintre televizoarele care au preturi reduse pot fi cumparate si in rate fara dobanda.

Am analizat ofertele si am alcatuit o lista cu cele mai tentante dintre ele.

eMAG reduceri televizoare Star-Light

1. Un televizor Smart Android LED Star-Light, cu diagonala de 81 de cm, 32DM6500, HD, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri televizoare.

Toate aplicatiile pe care le ai pe telefonul mobil sau pe tableta le poti instala acum pe televizor si te poti bucura de divertisment pe ecran mare. 

Android, cel mai apreciat sistem de operare, vine acum preinstalat si insufleteste televizorul Smart 32DM6500. Alege din cele aproape 3 milioane de aplicatii disponibile si extinde la maxim capabilitatile televizorului tau. Dintre cele mai apreciate aplicatii prezente, enumaram doar cateva: Netflix, Kodi, Hulu, Youtube, VLC Player. 

In configuratia standard, 2 porturi USB plug&play sunt preinstalate pe televizor. Poti conecta astfel mouse-ul si tastatura wireless si te puteti relaxa in fotoliu. 

Te conectezi la retea fara cabluri. Doar activezi WiFi-ul din meniul televizorului, accesezi routerul si gata, esti online pe internet. Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. 

eMAG reduceri televizoare smart Android

Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si poti opta pentru decodorul pe slot CI+. Elimini astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara. 

Fie ca vrei sa urmaresti meciul echipei preferate, sa privesti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmaresti serialul preferat, vei descoperi magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 32DM6500. Asadar, daca esti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru tine. 

Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda in mod cursiv, iar asta te va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat vei putea viziona clar din aproape orice pozitie.

Instalarea este foarte rapida, dureaza doar 10 minute si poate fi realizata de oricine. Trebuie sa faci doar cateva insurubari prin care sa atasezi picioarele de sustinere la televizor, asa ca in cel mai scurt timp poti viziona emisiunile preferate.

Televizorul poate fi cumparat si in rate fara dobanda.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare LG

2. Televizor LED Game TV LG, cu diagonala de 108 cm, 43LK5100PLA, Full HD, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri televizoare.

Procesarea avansata a imaginilor imbunatateste culoarea, contrastul si claritatea a ceea ce vizionati.

In ceea ce priveste sunetul, software-ul de inalta calitate creeaza un efect de sunet surround care produce canale audio virtuale pentru emisiuni si programe digitale. Veti putea sa va inconjurati simturile cu sunet din toate unghiurile.

Cu intrari multiple, puteti conecta playere sau console prin cablul HDMI, bucurandu-va astfel de divertisment nelimitat la domiciliu.
 
Televizorul poate fi cumparat si in rate fara dobanda.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung

3. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 80 de cm, 32N5302, rezolutie Full HD, are o reducere de 17% in campania eMAG reduceri televizoare.

Programele TV si filmele tale preferate devin reale, iar textura bogata si vie a imaginilor Full HD iti va taia respiratia.

Conecteaza divertismentul si materialele media preferate in televizor - vizioneaza videoclipuri, asculta muzica sau vezi fotografii printr-o conexiune USB.

Televizorul poate fi cumparat si in rate fara dobanda.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close