Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare sub 500 de lei in campania Revolutia Preturilor

eMAG reduceri. 3 televizoare sub 500 de lei in campania Revolutia Preturilor

eMAG reduceri. 3 televizoare sub 500 de lei in campania Revolutia Preturilor
15 Ian 2019   •   09:57

eMAG reduceri televizoare. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada campania Revolutia Preturilor, care vine cu oferte excelente la televizoare de la diferite branduri.

eMAG reduceri televizoare Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG de la inceput de an si am descoperit 3 televizoare foarte bune care costa sub 500 de lei in cadrul campaniei.

eMAG reduceri televizoare Horizon

1. Un televizor LED Horizon 24HL5320H, cu diagonala de 60 de cm, HD Ready, are o reducere de 21% in campania eMAG reduceri televizoare Revolutia Preturilor.

Cu acest televizor te poti bucura de o imagine clara, plina de lumina si culori vibrante, ce aproape ca iti taie rasuflarea. 

Clear Motion Engine (CME) iti ofera claritate in miscare, ceea ce iti permite sa traiesti din plin fiecare moment, mai ales atunci cand te joci sau urmaresti un film de actiune. Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) ofera o claritate de exceptie a imaginilor in miscare.

eMAG reduceri televizoare Revolutia Preturilor

Renunta la decodorul clasic si simplifica experienta de televiziune digitala cu ajutorul cartelelor CI+ ale furnizorilor de cablu. Astfel, te conectezi mai usor, eliminand o buna parte din cabluri, schimbi programele direct din telecomanda televizorului HORIZON si pastrezi un consum energetic redus.

Tehnologia avansata utilizata in productia tuturor modelelor HORIZON LED TV reduce consumul mediu de energie, favorizand astfel utilizarea eficienta si responsabila a energiei electrice.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Star-Light

2. Un alt televizor bun inclus in campania eMAG reduceri televizoare Revolutia Preturilor este televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 80 de cm, 32DM3500, HD.

Televizorul are o reducere de 41%.

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, puteti sa descoperiti magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 32DM3500. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Veti avea parte de cursivitate a imaginilor si de claritate din orice pozitie.

Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda in mod cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita celor 2 intrari HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Puteti sa uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc: datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Selectati emisiunile preferate si programati orele de vizionare cu ajutorul functiei EPG.

eMAG reduceri televizoare la oferta

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.

Televizorul este foarte usor de montat. Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie sa faceti doar doua insurubari in perete, asa ca veti avea foarte putin de lucru cand va veti hotari sa il mutati in alta parte.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Nei

3. Inclus in campania eMAG reduceri televizoare Revolutia Preturilor este si televizorul LED Nei, cu diagonala de 61 de cm, 24NE5000, Full HD, are are o reducere de 30%.

Puteti sa urmariti la rezolutie HD (720 de pixeli) filmele, emisiunile, transmisiunile sportive si toate momentele din vacanta inregistrate cu camera foto/video. Calitatea imaginii va va duce in centrul actiunii.

De asemenea, puteti sa partajati continutul droit de pe multiple dispozitive direct pe ecranul televizorului NEI. Astfel va veti bucura de alegerile personale si veti controla ceea ce vizionati. 

Cu ajutorul interfatei CI+ scapati de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul de cablu si controlati canalele TV direct din telecomanda televizorului NEI. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close