Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 4 televizoare 4K mai ieftine si cu 3.800 de lei de Pasti

eMAG reduceri. 4 televizoare 4K mai ieftine si cu 3.800 de lei de Pasti

eMAG reduceri. 4 televizoare 4K mai ieftine si cu 3.800 de lei de Pasti
10 Apr 2018   •   10:24
eMAG reduceri televizoare. In campania Easter Sales, magazinul online emag.ro are reduceri foarte bune la televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD, cea mai buna existenta pe piata.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
Unele televizoare au reduceri chiar si de 3.800 de lei. Asadar, daca doriti sa va cumparati un televizor cu rezolutie 4K Ultra HD, trebuie sa analizati oferta Easter Sales.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

 
1. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40MU6102, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere 28% in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Rezolutia UHD este de 4 ori mai mare decat a unui televizor HD. Tot ceea ce privesti va arata mai bine datorita culorilor si luminozitatii realiste. Vei obtine experienta unei culori naturale cu PurColor si vei avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii.
 
UHD Dimming imparte ecranul in portiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru profund si alb imaculat pentru contrastul perfect.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

 
Designul televizorului este slim, elegant si rafinat, oferind un aspect desavarsit indiferent de locul unde il asezi.
 
Ai controlul suprem in mainile tale: controleaza toate dispozitivele conectate cu o singura telecomanda. Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara. Smart View Pur si simplu conecteaza telefonul mobil la marele ecran si bucura-te de tot continutul. Iar cu aplicatia Smart View, poti controla perfect totul de pe telefonul mobil. In Smart Hub gasesti continutul dorit, organizat pe un singur ecran. Poti chiar sa-l pre-vizualizezi fara a-l deschide.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

 
2. Un alt televizor cu rezolutie 4K Ultra HD care are un pret excelent in campania de Pasti este televizorul Smart Philips, cu diagonala de 126 cm, 50PUS6162/12, 4K Ultra HD.
 
Pretul sau este redus cu 900 de lei in Easter Sales.
 
Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita. Beneficiaza de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur.

 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Philips

 
Pentru ca televizorul este unul smart, vei descoperi o experienta mai inteligenta care se afla dincolo de televizorul traditional. Inchiriaza si reda filme, clipuri video sau jocuri din magazinele video online. Vizioneaza programe de televiziune recuperate de pe canalele preferate si bucura-te de o selectie din ce in ce mai bogata de aplicatii online cu Smart TV.
 
High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Rezultatul final consta in aspecte esentiale mai stralucitoare, intr-un contrast mai bun si o gama mai larga de culori si detalii mai atractive.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Curbat Samsung

 
3. Televizorul LED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55MU9002, 4K Ultra HD, are o reducere de 3.800 de lei in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Cu acest televizor poti vedea fiecare detaliu si te poti bucura de claritate cinematografica in fiecare scena.
 
Datorita Dynamic Crystal Color vei vedea spectacolul plin de viata prin culori clare, ca de cristal, si vibratia dinamica. Prin absorbtia luminii, Ultra Black minimalizeaza dramatic reflexiile si iti ofera o imagine la un contrast maxim. Bucura-te de experienta optima de vizionare in orice lumina.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Samsung

 
Bucura-te de o actiune rapida lina, fara imagini neclare. Motion Rate 240 aduce la viata sportul si continutul rapid in miscare.
De asemenea, merita mentionat si Peak Illuminator, care face ca zonele luminoase sa fie si mai luminoase in scenele intunecate. Bucura-te de imagini uimitoare cu un plus de luminozitate in fiecare scena.
 
Solutia de gestionare a cablurilor si One Connect fac ca totul sa devina ordonat si simplu. Vei pastra in ordine toate cablurile conectate. Designul elegant al spatelui televizorului ascunde toate cablurile in interior.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LG

 
4. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 123 de cm, 49UJ620V, 4K Ultra HD, are o reducere de 700 de lei in campania eMAG reduceri televizoare Easter Sales.
 
Panoul IPS 4K al televizorului LG UHD iti ofera culori bogate si contrast puternic, care raman uniforme chiar si la unghiuri mai largi de vizualizare.
 
Active HDR ofera o gama vasta de continuturi HDR. Mai exact, Active HDR analizeaza si optimizeaza continuturile HDR10 si HLG, pentru o experienta HDR uluitoare, care iti va taia respiratia. Datorita procesarii exclusive pentru HDR10 si HLG a televizorului LG, telespectatorii beneficiaza de o gama mai vasta de continuturi HDR.
 
HDR Effect de la LG utilizeaza o tehnologie unica de procesare a imaginilor, care transforma continuturile cu interval dinamic standard si emuleaza calitatea HDR prin amplificarea contrastului, astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close