Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 4 televizoare cu preturi "nebune": sub 500 de lei

eMAG reduceri. 4 televizoare cu preturi "nebune": sub 500 de lei

eMAG reduceri. 4 televizoare cu preturi "nebune": sub 500 de lei
03 Mar 2019   •   11:01

eMAG reduceri televizoare Crazy Days. In aceste zile magazinul emag.ro desfasoara campania de reduceri Crazy Days, care vine cu oferte excelente la televizoare de la diferite branduri.

eMAG reduceri televizoare Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit mai multe televizoare care au preturi foarte mici, de sub 500 de lei.

eMAG reduceri televizoare Crazy Days Star-Light

1. Un televizor LED Star-Light, cu diagonala de 55 de cm, 22DM3500, Full HD, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri televizoare Crazy Days.

Cu acest televizor Full HD veti descoperi magia culorilor vii, fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat. 

Daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 176 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.

eMAG reduceri televizoare Crazy Days LED Star-Light

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarii HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. 

Nu mai aveti nevoie de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc. Datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor.

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.

Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie sa faceti doar doua insurubari in perete, asa ca veti avea foarte putin de lucru cand va veti hotari sa il mutati in alta parte.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Crazy Days Horizon

2. Televizorul LED Horizon, cu diagonala de 61 de cm, 24HL5320H, HD, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri televizoare Crazy Days.

Cu acest televizor te bucuri de o imagine clara, plina de lumina, si de culori vibrante, ce aproape ca iti taie rasuflarea.

De asemenea, vei trai din plin fiecare moment, mai ales atunci cand te joci sau urmaresti un film de actiune. Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) ofera o claritate de exceptie a imaginilor in miscare.

Poti renunta la decodorul clasic si poti simplifica experienta de televiziune digitala cu ajutorul cartelelor CI+ ale furnizorilor de cablu. Astfel, te conectezi mai usor, eliminand o buna parte din cabluri, schimbi programele direct din telecomanda televizorului si pastrezi un consum energetic redus.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Crazy Days Nei

3. Televizor LED Nei, cu diagonala de 61 de cm, 24NE5000, Full HD, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri televizoare Crazy Days.

Puteti sa urmariti la rezolutie HD (720 de pixeli) filmele, emisiunile, transmisiunile sportive si toate momentele din vacanta inregistrate cu camera foto/video. Calitatea imaginii va va duce in centrul actiunii.
 
Puteti sa partajati continutul droit de pe multiple dispozitive direct pe ecranul televizorului NEI. 

Cu ajutorul interfatei CI+ scapati de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul de cablu si controlati canalele TV direct din telecomanda televizorului NEI. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Crazy Days Tesla

4. Televizor LED Tesla, cu diagonala de 60 de cm, 24S309SH, rezolutie HD, are o reducere de 16% in campania eMAG reduceri televizoare Crazy Days.

Elegante si fiabile, televizoarele Tesla din seria 3 ofera cea mai buna calitate a imaginii in gama lor de pret. 

Toate modele sunt echipate cu receptoare de semnal digital si prin satelit, oferind toata conectivitatea de care ai nevoie, un design versatil si un pret atractiv.

Te vei bucura imediat de contrastul puternic si de culorile naturale, superioare multor televizoare cu preturi mai putin accesibile. 

Ascunse vederii sunt panelurile A+, care ofera cea mai buna imagine in timp ce elimina aparitia pixelilor "morti". 

In plus, datorita playerului media USB, a caracteristicilor PVR pentru inregistrarea pe dispozitive externe, toate conextiunile necesare si serviciile de intretinere garantate, televizoarele Tesla din seria 3 ofera un echilibru ideal intre calitate si accesibilitate.

Pretul este AICI. 

eMAG reduceri televizoare Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close