Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 5 televizoare bune cu preturi sub 600 de lei

eMAG reduceri. 5 televizoare bune cu preturi sub 600 de lei

eMAG reduceri. 5 televizoare bune cu preturi sub 600 de lei
13 Mar 2018   •   14:28
eMAG reduceri televizoare. Cei care vor sa cumpere un televizor in aceasta perioada pot beneficia de cateva preturi excelente pe emag.ro.
 
Mai multe televizoare, inclusiv unele inteligente si cu rezolutie buna, costa acum sub 600 de lei.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 
In oferta sunt incluse televizoare de la diferite branduri: Hyundai, Toshiba, Sharp, Horizon etc. Am analizat oferta si am ales cele mai atractive preturi:
 

eMAG reduceri televizoare Hyundai

 
1. Televizorul LED Hyundai 22HYN276, cu diagonala de 55 de cm, High Definition, are o reducere de 15% in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Televizorul de tip HD Ready beneficiaza de un sistem audio 1 way, 2 speakers, are display plat, rezolutie de 1.366 X 768 pixeli, timp de raspuns de 8 ms si de conectori (intrare USB, intrare scart RGB, porturi HDMI).
 
Este compatibil VESA si are dimensiunile 516 x 317 x 35 mm fara stand. Greutatea este de 4 kg.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Toshiba

 
2. Televizorul LED Toshiba, cu diagonala de 61 de cm, 24W1633DG, HD, are o reducere de 230 de lei in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Televizorul beneficiaza de sistem stereo si de caracteristici superioare de sunet: NICAM Stereo, Egalizator, BASS /TREMBLE, Dolby Digital + si DDCO.
 
Displayul este plat, iar ecranul are un contrast dinamic de 3000:1, luminozitate de 220 cd/m2, timp de raspuns de 8,5 ms, contrast nativ 1000:1, rezolutie de 1.366 X 768 pixeli. Televizorul are caracterstici superioare de imagine: ZOOM MODES(ASPECT RATIO), COMB FILTER (2D / 3D), CTI/LTI, DIGITAL NOISE REDUCTION, Dynamic contrast, Progressive Scan.
 
Unghiul de vizibilitate este de 178 de grade. Televizorul are si player multimedia integrat si vine cu  telecomanda si un cablu de alimentare.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Star-Light

 
3. Televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 71 de cm, 28DM3500, HD, are o reducere de 250 de lei in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, puteti sa descoperiti magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 28DM2000.
 
Daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Ofera cursivitatea imaginilor si claritate din orice pozitie.
 
Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.

eMAG reduceri televizoare la oferta

 
Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita celor 3 intrari HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc: datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor.
 
Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.
 
In plus, televizorul este extrem de usor de instalat de catre oricine.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Smart Horizon

 
4. Televizorul LED Smart Horizon, cu diagonala de 61 de cm, 24HL7110H, HD, are o reducere de 200 de lei in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Cu acest televizor inteligent experienta ta vizuala se transforma intr-un spectacol de neuitat. Astfel, poti profita de muzica, jocurile, filmele si aplicatiiile disponibile online pe platforma HOS 2.0 (HORIZON SMART TV). Ai la indemana variante complete de conectivitate, pentru a te bucura de continut audio/video fara cusur (Intel® WiDi, Wi-Fi integrat, USB 3.0*, HDMI 2.0*), cat si programele preferate transmise prin televiziunea digitala terestra sau cablu (DVB-T2/C).
 
Cu o simpla apasare a unui buton de pe telecomanda, ai acces la aplicatia NETFLIX care este integrata in platforma dedicata HOS 2.0 (HORIZON SMART TV).
 
Cu ajutorul retelei wireless de acasa (WLAN) puteti distribui, in timp real, continutul de pe smartphone sau tableta direct pe televizorul inteligent LED SMART TV de la HORIZON. Este usor de utilizat.

eMAG reduceri televizoare inteligente

 
Modulul Wi-Fi integrat permite conectarea la internet a televizorului inteligent LED SMART TV de la HORIZON fara a mai avea nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, ai acces deplin la continut online si posibilitati nenumarate direct de pe telecomanda televizorului HORIZON, toate astea din confortul sufrageriei tale.
 
Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) ofera o claritate de exceptie a imaginilor in miscare. Iar sistemul audio Dolby Digital Plus (DD+) iti ofera o experienta sonora realista, care sa completeze perfect continutul vizual.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

 

eMAG reduceri televizoare Sharp

 
5. Un pret foarte bun are si televizor LED SHARP, cu diagonala de 60 de cm, LC-24CHE4000E, HD.
 
Televizorul beneficiaza de un sistem de sunet NICAM/A2, are un display plat, rezolutie HD, un contrast dinamic de 100000:1, o luminozitate de 250 cd/mp si o rezolutie de 1.366 X 768.
 
Televizorul are si player multimedia integrat.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close