Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Am gasit televizoare ieftine si dupa Black Friday: 550 de lei

eMAG reduceri. Am gasit televizoare ieftine si dupa Black Friday: 550 de lei

eMAG reduceri. Am gasit televizoare ieftine si dupa Black Friday: 550 de lei
21 Noi 2018   •   17:13

eMAG reduceri televizoare. emag.ro continua reducerile la televizoare de la numeroase branduri si in aceasta perioada de dupa Black Friday.

eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

Preturile sunt si acum reduse in cazul unor televizoare. Am analizat oferta si am descoperit televizoare bune care costa sub 1.000 de lei.

eMAG reduceri televizoare Star-Light

 

1. Televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 80 de cm, 32DM3500, HD, costa doar 549,99 lei in aceasta perioada.

Cu acest televizor puteti sa descoperiti magia culorilor vii, fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra deoarece va ofera cursivitatea imaginilor si claritate din orice pozitie.

eMAG reduceri televizoare HD

 

Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda in mod cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. 

Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. 

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita celor 2 intrari HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc: datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor.

Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung 

 

2. Televizorul LED Samsung, cu diagonala de 80 de cm, 32N4002, HD, are o reducere de 849,99 lei.

Televizorul beneficiaza de tehnologia Wide colour enhancer, care va ofera culori bogate si luminoase. Wide Color Enhancer imbunatateste calitatea imaginii si dezvaluie detalii ale culorilor, asa cum au fost menite sa fie vazute.

Poti sa vizionezi videoclipuri, sa asculti muzica sau sa vezi fotografii printr-o conexiune USB. Acum este foarte simplu sa conectezi divertismentul si materialele media preferate in televizor. Formatele media acceptate includ AVI, ASF, MP3, JPEG si altele.

Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Toshiba

 

3. Ne-a atras atentia si televizorul LED Smart Toshiba, cu diagonala de 81 de cm, 32W2863DG, HD, care beneficiaza de o reducere de 26% in campania eMAG reduceri televizoare.

Datorita functiei Dolby Audio ™ va veti putea bucura de un dialog care suna autentic si veti auzi mai mult din actiunea de pe ecran.

eMAG reduceri televizoare Smart 

 

De asemenea, veti experimenta tipul de audio pe care va asteptati in mod normal sa il ascultati intr-un cinematograf. 

Memorati canalele dvs. preferate, setarile de sunet si de imagine pe un dispozitiv USB, astfel incat acestea sa poata fi transferate rapid pe noul televizor Toshiba.

Modul ecologic (ECO) va ajuta sa reduceti amprenta de carbon. Obtineti o eficienta energetica de 30% cu modul Eco. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close