Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri ca de Black Friday la televizoare 4K Ultra HD. Preturi reduse si cu 50%

eMAG – reduceri ca de Black Friday la televizoare 4K Ultra HD. Preturi reduse si cu 50%

eMAG – reduceri ca de Black Friday la televizoare 4K Ultra HD. Preturi reduse si cu 50%
02 Oct 2017   •   15:47
eMAG are reduceri mari in aceasta perioada la televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD, cea mai performanta de pe piata in acest moment.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
Televizoarele cu rezolutia de cristal 4K Ultra HD pot fi cumparate acum la preturi foarte bune, chiar si de sub 2.000 de lei. Unele televizoare au reduceri de pana la 50%.
 
Iata lista televizoarelor 4K Ultra HD care ne-au atras atentia:

 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - LG

 
1. Un televizor OLED Smart LG, cu diagonala de 164 de cm, OLED65B6J, cu rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 52% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD. Televizorul beneficiaza de o diagonala generoasa, si are si player multimedia integrat. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Smart LG

 
2. Un alt televizor care are o reducere mare, de 42%, este televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 139 cm, 55UH668V si rezolutie 4K Ultra HD. Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel, continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare. Panoul mentine culorile vibrante din unghiuri largi de vizualizare si pe toata suprafata ecranului. Acesta va va permite sa va bucurati de culori vii din orice parte ati privi. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Sharp

 
3. Televizorul LED Smart Sharp, cu diagonala de 139 cm, LC-55XUF8772ES, 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 40% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD.  Pretul este unul bun si poate fi consultat AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – LED LG

 
4. Cei care isi doresc o diagonala foarte mare pot apela la televizorul LED Smart LG, 164 cm, 65UJ6519, rezolutie 4K Ultra HD, webOS 3.5, care are o reducere de 36% in cadrul campaniei reduceri eMAG televizoare.
 
Ecranul IPS 4K al televizorului LG UHD ofera culori si contraste mai bogate dintr-un unghi de vizualizare mai mare. Datorita procesarii exclusive a imaginilor LG TV pentru HDR10 si HLG, spectatorii au si mai multe optiuni de continut HDR. Efectul HDR al LG foloseste procesarea unica a imaginii care converteste continutul standard al gamei dinamice pentru a atinge calitatea HDR prin cresterea contrastului.
Iar UltraLuminance si Dimming local imbunatatesc luminozitatea si controlul detaliilor prin ajustarea luminii de fundal si impartirea imaginii in blocuri cu contraste individuale. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Curbat Samsung

 
5. Televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu o diagonala de 123 cm, 49KS9002, 4K Ultra HD, este un televizor al viitorului cu aspect futurist, ideal pentru cei care vor sa fie in pas cu cele mai noi inovatii din domeniul audio-vizual. Produsul are o reducere de 36% pe siteul emag.ro. Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – LED Smart LG

 
6. Televizorul LED Smart LG, cu o diagonala de 108 cm, 43UH7507, 4K Ultra HD, are o reducere de 34% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD. 3D Color Mapping reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minimum. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Samsung

 
7. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40MU6102, 4K Ultra HD, are o reducere de 33% in campania de reduceri eMAG. Acum, puteti sa experimentati detalii vii cu rezolutia de 4 ori mai mare decat a unui televizor HD, la un pret foarte avantajos. Tot ceea ce priviti va arata mai bine datorita culorilor si luminozitatii realiste. Veti avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii. Pretul este unul foarte bun si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Panasonic

 
8. Pentru fanii brandului Panasonic, televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 123 cm, TX-49EX600E, rezolutie 4K Ultra HD, este una dintre cele mai bune alegeri. Televizorul are o reducere de 33% in aceste zile.
 
Procesarea avansata a culorilor are la baza know-how-ul Panasonic privind calitatea imaginii pentru redarea fidela a imaginilor pe ecran. Mai exact, aceasta tehnologie reda culori precise si contribuie la producerea unor tonuri de negru mai profunde, care retin detaliile chiar si in scenele intunecate. Televizoarele Panasonic accepta acum mai multe formate HDR, cum ar fi HDR10, formatul HDR standard pentru filme si discuri Blu-ray UHD, si Hybrid Log Gamma, formatul HDR pentru transmisii TV dezvoltat de catre BBC si NHK din Japonia. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – LED Smart Samsung

 
9. Telespectatorii care isi doresc o diagonala peste medie pot alege televizorul LED Smart Samsung, cu o diagonala de 138 de cm, 55KU6402, 4K Ultra HD. Pretul este redus cu 32% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD

 
10. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 108 cm, 43KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere de 28%. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului. Iar Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, va puteti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close