Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Frigul ingheata preturile: combine frigorifice mai ieftine cu 40%

eMAG reduceri. Frigul ingheata preturile: combine frigorifice mai ieftine cu 40%

eMAG reduceri. Frigul ingheata preturile: combine frigorifice mai ieftine cu 40%
02 Oct 2018   •   16:04
eMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul online eMAG are reduceri importante in aceasta perioada la combine frigorifice.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta si am descoperit combine frigorifice cu preturi reduse chiar si cu 40%.
 

eMAG reduceri combine frigorifice Whirlpool

 
1. Combina frigorifica Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K, cu un volum de 339 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem No Frost, de culoare neagra, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Supreme Dual NoFrost consta in doua sisteme NoFrost separate: unul pentru frigider, iar celalalt pentru congelator, ceea ce creeaza climatul ideal pentru pastrarea alimentelor.
 
Cu Whirlpool beneficiezi de tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control.

eMAG reduceri combine frigorifice

 
Combina frigorifica are un consum anual de energie de 323 kWh si face parte din clasa climatica SN-T. Deschiderea usii se face pe partea dreapta. Combina face parte din clasa A+ de eficienta energetica.
 
Nivelul de zgomot este de 42 de dB. Volumul net total este de 349 de litri, din care 252 de litri frigiderul si 97 de litri congelatorul. Combina are si compartiment pentru fructe si legume, suport pentru oua si tava pentru gheata.
 
Combina are 5 rafturi din sticla in frigiderr si 4 rafturi pe usi. Sistemul de dezghetare este automat, atat pentru frigider, cat si pentru congelator.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri combine frigorifice Albatros

 
2. Combina frigorifica Albatros CF39A+, cu un volum de 312 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu inaltimea de 186 de cm, cu 3 ani garantie, de culoare alba, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Combina frigorifica Albatros are o capacitate bruta de 345 litri si o inaltime de 1.85 metri, raspunzand practic si rapid nevoilor tale. Designul elegant si culoarea alba ii fac loc rapid in bucataria ta.
 
Datorita clasei energetice A+ te bucuri de confort si calitate cu un consum redus de energie. Fiind incadrata in clasa energetica A+, combina frigorifica Albatros are un consum de numai 273kWh/an

eMAG reduceri combine frigorifice Clasa A+

 
Continutul frigiderului tau va fi tot timpul la vedere datorita iluminarii LED. Led-ul din interiorul acestuia dispune lumina in mod egal catre toate colturile, iar tu vei avea acces facil catre alimentele si bauturile tale preferate. In plus, cu ajutorul LED-ului economisesti si energie.
 
Cu ajutorul termostatului reglabil din interior poti seta temperatura dorita in ambele compartimente, atat in frigider cat si in congelator.
 
Combina are usile reversibile, astfel ca tu le poti monta atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta, in functie de locul de care dispui. Piciorusele reglabile asigura o montare corecta a combinei in orice loc al casei tale.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri combine frigorifice Arctic

 
3. Pachetul alcatuit din combina frigorifica Arctic AK60350-4, cu un volum de 331 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea 201 cm, 4 sertare congelare, de culoare alba, si o cafetiera Heinner HCM-750BK, 750W, 1,25 de litri, are o reducere de 39% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Combina frigorifică are un sistem No Frost si un consum anual de energie de 297 kWh. Autonomia fara curent este de 18 ore. Usile sunt reversibile, iar nivelul zgomotului este de 43 de dB. Are compartiment pentru oua, precum si suport pentru oua.
 
Frigiderul are 4 rafturi si un volum de 205 litri. Volumul congelatorului este de 126 de litri – acesta are 4 compartimente.
 
Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close