Antena 3 CNN Economic eMAG - reduceri la electrocasnice. TOP 10 produse ca să îți înnoiești casa în această primăvară

eMAG - reduceri la electrocasnice. TOP 10 produse ca să îți înnoiești casa în această primăvară

eMAG - reduceri la electrocasnice. TOP 10 produse ca să îți înnoiești casa în această primăvară
06 Mar 2017   •   15:05
eMAG desfășoară ultimele 3 zile de mari reduceri la electronice și electrocasnice la început de primăvară. Până pe 8 Martie, emag.ro are reduceri eMAG foarte mari nu doar la cadouri pentru femei, ci și la televizoare, combine frigorifice, laptopuri sau aragazuri.
 
Prin urmare, primăvara aduce reduceri eMAG foarte atractive pentru toți cei care se gândesc să își înnoiască locuința în această perioadă în care și natura se regenerează.
 
Am analizat oferta eMAG și am ales 10 electronice și electrocasnice care au reduceri foarte interesante:
 
1. Un laptop Lenovo IdeaPad B50-80 cu procesor Intel® Core™i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, 15,6 inchi, 4GB, 1TB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, are o reducere de 28%.
 
Procesoarele Intel® Core™ din a cincea generatie - Broadwell inglobeaza un nou standard de performanta si versatilitate, fiind potrivite pentru cel mai aglomerat si rapid stil de viata. Procesoarele Intel® Core ™ i3, i5, si i7 permit un nou val de inovatii cu caracteristici precum: scanarea 3D, control al gesturilor, si comenzi vocale.
 
Pentru companii, procesoarele Intel® Core™ vPro™ sunt concepute pentru a satisface nevoile de mobilitate si de securitate ale afacerii, avand capacitatea de a se andoca wireless.
 
Ecranul lat ofera imagini luminoase si clare, in format de ecran lat 16:9, si la rezolutie Full HD (1920 x 1080) sau HD (1366 x 768).
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la laptopuri.
 

eMAG - reduceri televizoare

 
2. Un televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.200 de lei.
 
Samsung a dezvoltat tehnologia PurColour de optimizare a culorilor pentru ca televizorul dumneavoastra sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura. Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii, pentru a crea imagini detaliate. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

eMAG – reduceri aparate frigorifice

 
3. O combină frigorifică Arctic ANK275+, 262 l, Clasa A+, cu înălțimea de 170,5 cm, are o reducere de 38%.
 
Aceasta combina frigorifica aflata la vanzare pe emag.ro ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A. Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat usor de folosit, care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si de temperatura ambientala. În acest fel puteti schimba cand vreti temperatura de pastrare a alimentelor.
 
Ventilatorul plasat in interiorul racitorului contribuie la distributia uniforma a temperaturii si a umiditatii din interior.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aparate frigorifice.

eMAG – reduceri masini de spalat vase

 
4. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, 6 programe, 13 seturi, Clasa A+, 60 cm, are o reducere de 640 de lei.
 
Pentru cei care nu au nevoie de mult, dar intotdeauna au nevoie de o calitate superioara, Whirlpool le vine in ajutor cu solutia de spalat vase perfecta: este flexibila si eficienta potrivita in orice bucatarie.
 
Datorita structurii si dimensiunii reduse, aceasta se potriveste oriunde: are 45 de cm, asigura o  maxima spalare si uscare, precum si o gestionare flexibila a spatiului.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la mașini de spălat.
 

eMAG – reduceri cuptoare și plite incorporabile

 
5. Un pachet la promoție alcătuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI64482, Electric, Display, Grill, 69 l, Clasa A, Inox și o plita incorporabila Hansa BHGI62018, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox, are o reducere de 430 de lei.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la plite și cuptoare incorporabile.

eMAG – reduceri aragazuri

 
6. Un aragaz Hansa FCGW510009, Gaz, 4 Arzatoare, 50 cm, are o reducere de 38%.
 
Aragazurile independente de la Hansa au o dimensiune fata-spate de 60 cm, asigurand prepararea confortabila chiar si atunci cand se utilizeaza simultan doua sau trei vase de gatit de dimensiuni mari.
 
Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Manerul ergonomic, cu suport pentru prosoape, este nu doar confortabil, ci si practic.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aragazuri.
 

eMAG – reduceri cuptoare cu microunde

 
7. Un cuptor cu microunde Samsung ME71A, 20 l, 800 W, mecanic, are o reducere de 34% și costă 249,99 lei.
 
Deschiderea este larga, iar exteriorul alb este simplu si elegant. Aceasta combinatie aduce stil aspectului minimalist. Exteriorul de dimensiuni reduse ocupa mai putin spatiu, fiind astfel in armonie cu orice interior de bucatarie.
 
Deoarece spatiul interiorul nu are colturi (este rotunjit), curatarea este foarte usoara, fara pete ramase.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la cuptoare cu microunde.

eMAG- reduceri aspiratoare

 
8. Un aspirator cu sac Dirt Devil Beat 2.1, 800 W, 1.5 l, 4 accesorii, Filtru HEPA, are o reducere de 50%.
 
Aspiratorul Beat 2.1 are un design special al compartimentului pentru praf ce dispune de un profil unic cu striatii, care permite desfacerea uniforma a sacului, asigurand mentinerea performantei de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple cu praf. De asemenea, aparatul este prevazut si cu instrument flexibil pentru spatiile inguste.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aspiratoare.

 

eMAG – reduceri camere video și foto

 
9. O cameră video sport iSmart 4K are o reducere de 30% și costă 249,99 lei.
 
iSmart 4K este o camera video de actiune, ultracompacta care poate filma 4K la 10 frame-uri pe secunda, 2.7K la 15 frame-uri pe secunda, ori la rezolutia de 1920x1080 cu 60 de frame-uri pe secunda.
 
Camera are un display de 2 inch, cu o treime mai mare decat modelul precedent si baterie de 900 mAh, suficienta pentru 90 de minute de filmare neintrerupta. Camera poate fi folosita si pentru fotografii fiinde echipata cu senzor optic de 12 MP.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la camere foto și video.
 

eMAG – reduceri laptopuri

 
10. Un laptop 2 in 1 Allview Wi1001N cu procesor Intel® Atom™ Quad Core Z3735F 1.33 GHz, 10.1", IPS, Touchscreen, 2GB, 32GB, Microsoft Windows 10, are o reducere de 23% și costă 799,99 lei.
 
Fie ca rasfoiti fotografii mai vechi sau mai noi, fie ca urmariti ultimul episod al serialului preferat sau verificati un raport stufos, display-ul de 10,1 inch IPS LCD va va oferi detaliile care va intereseaza. Va veti bucura de culori expresive, dar si de o interactiune placuta si usoara cu touchscreen-ul capacitiv in 10 puncte.
 
Daca aveti un spirit practic, veti aprecia design-ul compact al tabletei Wi1001N si finisajul care ofera o buna aderenta. Tastatura ergonomica se ataseaza usor gratie conectorului tip Pogo pin, tableta devenind astfel un netbook folositor ori de cate ori situatia o impune.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la laptopuri.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close