Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Ocazie unica: televizor 4K Ultra HD la 800 de lei

eMAG reduceri. Ocazie unica: televizor 4K Ultra HD la 800 de lei

eMAG reduceri. Ocazie unica: televizor 4K Ultra HD la 800 de lei
21 Iun 2019   •   14:50

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada o campanie care vine cu oferte excelente la televizoare 4K Ultra HD.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit ca multe televizoare beneficiaza si de vouchere de 200 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice. Astfel, pretul lor scade si mai mult.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Star-Light

1. Televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 109 cm, 43DM7000, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

De asemenea, el beneficiaza si de un voucher de 200 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice. Astfel, pretul sau ajunge la 799,99 lei.

Oferta este AICI.

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, descoperiti magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 43DM7000. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED slim cu ecran Ultra HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra. 

Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata am reusit sa marim unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarilor HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc, datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Selectati emisiunile preferate si programati orele de vizionare cu ajutorul functiei EPG care va fi in scurt timp noul dumneavoastra ghid TV, simplu si mereu la indemana. 

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.

Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie doar sa fixati piciorul de sustinere cu ajutorul accesoriilor livrate in pachet, asa ca veti putea viziona filmele preferate in cel mai scurt timp. 

Priveste filmele preferate la cea mai mare rezolutie disponibila astazi. 3840 x 2160 pixeli pentru cea mai clara experienta video. Iar cu ajutorul optiunii Smart ai si continut suficient pentru a te delecta zi de zi cu aceasta calitate superba a imaginii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

2. Televizorul LED Smart Samsung, cu o diagonala generoasa de 100 de cm, 40NU7182, si cea mai buna rezolutie de pe piata, cea 4K Ultra HD, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Televizorul beneficiaza si de un voucher de 200 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice.

Cu acest TV te vei bucura de imagini clare deoarece el are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena.

Vei vizualiza continut HDR cu o claritate mai buna si o expresie a culorii detaliata. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate.

Functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD diagonala 100 cm

Deoarece ecranul este unul mare, vei trai o experienta cinematografica nemaipomenita chiar in confortul propriei sufragerii.

In plus, televizorul este subtire si elegant. Designul modern umple in mod natural spatiul tau cu o nota aditionala de rafinament.

Poti obtine divertismentul mai repede, mai usor si intr-un mod inteligent. Ai un asistent personal la dispozitia ta, o singura telecomanda pentru a controla totul si un hub simplu pentru a controla toate dispozitivele. 

De asemenea, poti profita la maximum de Samsung Cloud. Conecteaza facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Acum poti distribui fotografiile usor si le poti viziona pe televizor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

3. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UK6200PLA, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 37% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Televizorul beneficiaza si de un voucher de 200 de lei prin programul Rabla.

Cu cat este mai mare rezolutia, cu atat imaginea va fi mai detaliata. Televizorul LG Ultra HD are de patru ori rezolutia unui televizor Full HD. 

Vei vedea imagini consecvente din orice unghi. Televizorul LG UHD mentine o culoare mai precisa si permite tuturor persoanelor sa se bucure de o imagine magnifica indiferent de locul de unde vizioneaza. 

Procesorul quad core functioneaza neincetat pentru a reduce zgomotul, imbunatati claritatea, chiar si in timpul amplificarii imaginilor de rezolutie mai redusa la o calitate vizuala aproape de 4K. 

HDR (High Dynamic Range) este noul standard pentru calitatea imaginilor. Acesta furnizeaza detalii delicate si culori realiste cu o gama mai larga de contrast. LG UHD TV accepta mai multe formate HDR, inclusiv HDR10 Pro si HLG Pro. 

Televiziunea excelenta merita si un sunet excelent. Aceasta tehnologie de sunet creeaza canale multiple virtuale care produc efectul ultra surround.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LG

Rama metalica plina de stil face designul si mai impresionant prin aspectul modern. 

Sistemul webOS redefinit si Magic Remote va poarta intr-o lume infinita de continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. Telecomanda Magic Remote poate fi inclusa in pachet in functie de model.

Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store. 

Functia Magic Zoom permite zoom pe un subiect selectat cu ajutorul Magic Remote. Cu ajutorul aceste functii esti sigur ca vezi toate detaliile din zona ta de interes. Magic Zoom functioneaza pe orice sursa video si are diferite moduri de utilizare de la o lupa rotunda dinamica la un chenar ce poate fi pozitionat fix sau dinamic. Acum poti chiar sa inregistrezi doar continut marit cu Magic Zoom.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close