Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Plite și cuptoare la jumătate de preț în Revoluția Prețurilor

eMAG reduceri. Plite și cuptoare la jumătate de preț în Revoluția Prețurilor

eMAG reduceri. Plite și cuptoare la jumătate de preț în Revoluția Prețurilor
21 Ian 2020   •   15:21

eMAG reduceri Revolutia Preturilor. Timp de 3 zile, magazinul online emag.ro are reduceri foarte mari la cuptoare si plite incorporabile in campania Revolutia Preturilor.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si ne-au atras atentia doua pachete promotionale alcatuite dintr-un cuptor si o plita care beneficiaza de reduceri de aproape 50%.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor cuptoare si plite incorporabile Arctic

1. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Arctic AROSC21130BD, cu 71 de litri, 4 functii, AquaDropClean, Timer, si o plita incorporabila pe gaz, cu 4 arzatoare, 60 cm, de culoare neagra, beneficiaza de o reducere de 40% in campania eMAG reduceri Revolutia Preturilor cuptoare si plite incorporabile.

Pretul este AICI.

Cuptorul din clasa energetica A ofera un consum moderat de energie electrica. In acest fel folosesti produsul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv. 

De asemenea, ai 4 functii speciale ce simplifica gatitul traditional, potrivite stilului tau.

Volumul interior al cuptorului este de 71 de litri. Cuptorul este de capacitate mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. 

Timerul contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate.

Aqua Drop Clean permite curatarea rapida a cuptorului, prin simpla introducere a unui vas cu apa in interior. Cureti cuptorul, simplu, rapid si cu minim de efort.

Aprindere cu buton - Plita este dotata cu buton de aprindere care printr-o simpla apasare si scanteie iti produce o flacara ideala pentru a pregati preparatele tale preferate. Uita de chibrituri, aprinde plita pe loc.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor cuptoare si plite incorporabile pe gaz

Safety Plus opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Grill - Permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara. Pregatesti cu usurinta alimente sanatoase de tip gratar.

Incalzire inferioara - Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta.

Static - Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta. 

Low Grill - Activeaza partea interioara a elementulului de incalzire superior al cuptorului. Gatesti sau gratinezi rapid preparate sanatoase si gustoase.

Tip plita: pe gaz
Greutate neta plita (kg): 10,9
Dimensiuni nete plita (H X l x A, cm): 8,4 x 58 x 51

Pretul este AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor cuptoare si plite incorporabile Zanussi

2. Al doilea pachet care ne-a atras atentia este alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Zanussi ZOB442XU, Electric, 57 l, Clasa A, Grill, din inox antiamprenta, si o plita incorporabila Zanussi ZGH62414XA, Gaz, 4 zone de gatit, Aprindere electrica, Dispozitiv siguranta, 60 cm, din inox.

Pretul este AICI.

Pachetul are o reducere de 46% in campania eMAG reduceri Revolutia Preturilor cuptoare si plite incorporabile.

Inoxul antiamprenta mentine cuptorul curat si fara urme de degete. Stratul anti-amprente al acestui cuptor tine murdaria departe si mentine un aspect imaculat in bucatarie fara sa depui eforturi pentru a-l curata. 

eMAG reduceri Revolutia Preturilor cuptoare si plite incorporabile clasa A

Cuptorul beneficiaza de functie de dezghetare pentru pregatire rapida si usoara. Pregatirea mancarii inghetate nu se va mai face pe ghicite multumita functiei de dezghetare a acestui cuptor. El dezgheata in mod corespunzator si rapid alimentele printr-o simpla rotire de buton.

Acest cuptor are o usa a carei panouri de sticla pot fi demontate intr-o clipita, atunci cand vrei sa il cureti.

O modalitate mai rapida si mai convenabila de a frige si a rumeni - Gratarul face ca rumenirea painii prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close