Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri Revolutia Preturilor. 2 frigidere sub 650 de lei

eMAG reduceri Revolutia Preturilor. 2 frigidere sub 650 de lei

eMAG reduceri Revolutia Preturilor. 2 frigidere sub 650 de lei
23 Ian 2020   •   12:14

eMAG reduceri Revolutia Preturilor frigidere. Magazinul emag.ro desfasoara astazi, 23 ianuarie, ultima zi din prima mare campanie de reduceri a anului 2020.

Revolutia Preturilor vine cu oferte excelente, inclusiv la frigidere.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele si am identificat doua frigidere performante si eficiente energetic, din clasa A+, care costa fiecare sub 650 de lei.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor frigidere Heinner

1. Un frigider cu doua usi Heinner HF-205A+, 205 l, Clasa A+, Iluminare LED, H 143.4 cm, Alb, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri Revolutia Preturilor frigidere.

Pretul este AICI.

Frigiderul face parte din clasa energetica A+. Astfel beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare.

Capacitate neta de 205 litri a frigiderului este o capacitate de incarcare suficienta pentru nevoile zilnice ale intregii familii.

Control mecanic cu termostat ajustabil - Setezi simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor frigidere clasa A+

3 rafturi de sticla -  Ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu.

Lumina LED - Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al frigiderului.

Usi reversibile - Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Monteaza-le asa cum doresti si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor frigidere Star-Light

2. Frigiderul cu doua usi Star-Light CDD-210GR, 204 l, Clasa A+, H 142 cm, Gri, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri Revolutia Preturilor frigidere.

Pretul este AICI.

Fiind proiectat pentru a imbina perfect managementul spatiului si consumul redus, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor incarcate la energia electrica. 

Spre deosebire de modele anterioare, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP consuma cu pana la 20% mai putine resurse energetice, pastrandu-si calitatile de racire.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor frigidere cu doua usi

El beneficiaza de un spatiu generos de stocare. Datorita proiectarii inteligente, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP va pune la dispozitie un spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra. Dispune de diverse compartimentari inteligente, cum ar fi cele 3 suporturi pozitionate inteligent pe usa sau compartimentele pentru legume si fructe, iar rafturile sunt perfect ajustabile. 

Dezghetare automata - Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri Revolutia Preturilor frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close