Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Sansa uriasa: televizor 4K Ultra HD sub 900 de lei

eMAG reduceri. Sansa uriasa: televizor 4K Ultra HD sub 900 de lei

eMAG reduceri. Sansa uriasa: televizor 4K Ultra HD sub 900 de lei
31 Mar 2019   •   09:55

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Cei care isi doresc de mai mult timp un televizor care sa aiba cea mai buna rezolutie de pe piata, cea 4K Ultra HD, pot achizitiona acum un televizor 4K la un pret excelent.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Oferta este AICI.

Televizorul LED Horizon, cu o diagonala generoasa de 102 cm, 40HL7520U, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD si costa 899,99 lei.

In plus, televizorul beneficiaza si de o garantie de 5 ani.

Oferta este AICI.

AICI gasiti si alte televizoare 4K Ultra HD la reducere.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Horizon

Poti sa trăiești o experiența cinematografică în fața televizorului 4K UHD TV de la HORIZON, sa pășești dincolo de ecran și sa transformi experiența vizuală într-un spectacol de neuitat. 

Tehnologia avansată 4K Ultra HD oferă gradul ideal de contrast şi culoare pentru vizionarea conținutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV și o rezoluţie de 4 ori mai mare decât a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie şi clară, chiar şi atunci când este vizualizată la distanţe apropiate de televizor. 

Televizorul beneficiaza de un design ingust si de o margine discreta. Cu o margine îngustă de jur imprejur, televizorul 4K UHD de la HORIZON oferă privitorului o experiență cu totul aparte. Suprafața de vizualizare extinsă și rama fină de jur împrejur sunt atuurile unui design care îmbrățișează necesitățile unei locuinte moderne. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine

Combinând rata de reîmprospătare a ecranului cu procesarea unică a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) oferă o claritate de excepție a imaginilor în mișcare. 

In ceea ce priveste sunetul, televizorul beneficiaza de Dolby Digital Plus (DD+). Sistemul audio surround HORIZON cu decodor DD+ îți oferă o experiență sonoră realistă, care să completeze perfect conținutul vizual.

În plus, ai DTS TruSurround™, soluție ce redă un sunet surround aproape de realitate pe configurații stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) și DTS – HD, una dintre puținele tehnologii care oferă un sunet surround comprimat fără pierderi pentru Blu-ray și HD DVD, asigurând performanță audio de calitate. 

Renunță la decodorul clasic și simplifică experiența de televiziune digitală cu ajutorul cartelelor CI+ ale furnizorilor de cablu. Astfel, te conectezi mai ușor, eliminând o bună parte din cabluri, schimbi programele direct din telecomanda televizorului HORIZON și păstrezi un consum energetic redus. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Oferta este AICI.

AICI gasiti si alte televizoare 4K Ultra HD la reducere.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – ieftine si performante

Uită de DVD-uri sau orice alte dispozitive de redare audio/video şi profită de portul USB 2.0 din dotarea televizorului HORIZON. Poţi înregistra emisiunile/filmele preferate folosindu-te de funcţia PVR integrată pe televizorul tău.

Cu ajutorul portului USB 2.0, televizorul HORIZON te conectează la orice dispozitiv de stocare externă pentru ca tu să accesezi conținut digital (imagini, fișiere video și audio, de la filmele și muzica preferate, până la pozele din vacanță).

HORIZON LED TV reduce consumul mediu de energie, favorizand astfel utilizarea eficienta si responsabila a energiei electrice.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Oferta este AICI.

AICI gasiti si alte televizoare 4K Ultra HD la reducere.

Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close