Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri-soc la televizoare cu diagonala peste 125 cm. Preturi reduse si cu 5.300 de lei

eMAG – reduceri-soc la televizoare cu diagonala peste 125 cm. Preturi reduse si cu 5.300 de lei

eMAG – reduceri-soc la televizoare cu diagonala peste 125 cm. Preturi reduse si cu 5.300 de lei
20 Apr 2017   •   14:48
eMAG are in aceasta perioada reduceri eMAG foarte mari la televizoare cu diagonala de peste 125 de cm. Cei care au visat sa isi cumpere un televizor mare, cu o diagonala generoasa, au acum ocazia de a-l achizitiona la un pret avantajos.
 
In campania de reduceri eMAG sunt incluse televizoare de la diferite branduri, printre care Samsung, Philips sau Sony.
 
eMAG reduceri televizoare – toate reducerile sunt AICI.
 
Am analizat oferta emag.ro si am ales 10 dintre televizoarele cu diagoanala de peste 125 de cm care au preturi foarte bune in aceasta perioada:
 

eMAG reduceri televizoare Samsung

 
1. Primul televizor care ne-a atras atentia datorita reducerii semnificative este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 152 de cm, 60KU6072, 4K Ultra HD. Tehnologia Ultra Clean View analizeaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, va puteti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Televizorul are o reducere de 3.700 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare curbate

 
2. Televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55KS9002, 4K Ultra HD, are una dintre cele mai mari reduceri eMAG din campania de reduceri la televizoare. In aceasta perioada, acest televizor are un pret redus cu 5.299,01 lei. SUHD TV afiseaza o gama coloristica de 64 ori mai bogata decat televizoarele Samsung UHD conventionale. Tehnologia Ultra Black dezvoltata de Samsung, inspirata din natura, foloseste tiparele unice, la scara nano, pentru a reduce reflexia luminii si a imbunatati nivelul contrastului. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri televizoare LG

 
3. Un alt televizor care are o reducere generoasa este televizorul LED Smart LG, cu diagoanala de 139 cm, 55UH668V, rezolutie 4K Ultra HD. Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel, continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare. Va puteti bucura de intregul spectru de culori plin de tente si nuante coloristice despre care nici nu ati stiut ca exista. Veti vedea lumea cu mai multa profunzime pe masura ce fumusetea ascunsa iese la iveala. Panoul mentine culorile vibrante din unghiuri largi de vizualizare si pe toata suprafata ecranului. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minim. In cadrul campaniei de reduceri eMAG, pretul este mai mic cu 2.550 de lei. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Panasonic

 
4. Un televizor LED Smart Panasonic, cu diagonala de 126 de cm, TX-50DX730E, 4K Ultra HD, are o reducere de 41%. Imaginile 4K extraordinare sunt „sustinute” de un piedestal elegant. Televizorul Seria DX730 ofera imagini 4K vibrante si o experienta inteligenta conferita de Firefox OS. Tunerul dublu asigura inclusiv partajarea flexibila a continutului, in timp ce suportul unic va permite sa alegeti intre doua stiluri interesante. Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile, incat vi se pare ca mai degraba priviti lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare Smart LG

 
5. Pentru cei care prefera televizoarele cu o diagonala si mai mare, televizorul LED Smart LG, de 164 cm, 65UH600V, rezolutie 4K Ultra HD, poate reprezenta solutia ideala. 3D Color Mapping reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minimum. Puteti controla lumina de fundal a televizorului pentru a conserva energia. Iar ULTRA Surround ofera o experienta de sunet superioara care va va invalui din toate directiile. Acesta imbogateste experienta de vizualizare 4K. Pretul este redus cu 36%. Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare Vivax Imago

 
6. Un televizor LED Vivax Imago, 55", cu diagonala de 140 cm, LED TV-55LE74T2, Full HD, are o reducere de 35% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare. Televizorul este de tip LED si are o rezolutie de 1920x1080. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare SmartTech

 
7. Televizorul LED SmartTech, cu diagonala de 140 de cm, LE-5519, Full HD, are un pret foarte accesibil in aceasta perioada, avand o reducere de 32%. Televizorul este de tip LED si are urmatoarele caracteristici: rezolutie 1920X1080, contrast dinamic 5000:1, luminozitate 280 cd/mp, unghi de vizibilitate 176 / 176 °, 3 porturi HDMI, slot pentru card PCMCIA, intrare USB. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Vision Touch

 
8. Televizorul LED Vision Touch, cu diagonala de 127 de cm, VTTV A5001, Full HD, are o reducere de 30% in aceste zile. Televizorul de tip LED are display plat, rezolutie de 1920X1080, contrast dinamic 5000:1, luminozitate 250 cd/mp.Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare Sony Bravia

 
9. Un alt televizor care dispune de cea mai buna rezolutie existenta pe piata la ora actuala si care este inclus in campania de reduceri eMAG televizoare este televizorul curbat Smart Android LED Sony Bravia, cu diagonala de 139 de cm, 55SD8505. Rezolutia este de tip 4K Ultra HD. Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culoarea si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detalii. Pretul este redus cu 2.429,17 lei. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG reduceri televizoare Philips

 
10. Ultimul televizor care a intrat pe lista noastra de recomandari este televizorul LED Smart Android de la Philips, cu diagonala de 139 de cm, 55PFH5500/88, Full HD. Cu Pixel Plus HD de la Philips beneficiati de 69 miliarde de culori, un super contrast dinamic de 500.000:1, dar si de Micro Dimming. Micro Dimming analizeaza imaginea in peste 3.200 de zone si ofera negrul cel mai negru si albul cel mai alb. Multumita software-ului special care analizeaza imaginea in 6.400de sectiuni diferite si o regleaza in mod corespunzator, va veti bucura de contrast si calitate incredibile ale imaginii, avand parte de o experienta vizuala realista. Perfect Motion Rate (PMR) 200 Hz imbunatateste reproducerea miscarilor, producand imagini clare si vibrante. Televizorul beneficiaza de o reducere de 1.000 de lei in aceasta perioada. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close