Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri Stock Busters. 4 televizoare cu prețuri-șoc, de la 299 de lei

eMAG reduceri Stock Busters. 4 televizoare cu prețuri-șoc, de la 299 de lei

eMAG reduceri Stock Busters. 4 televizoare cu prețuri-șoc, de la 299 de lei
22 Aug 2018   •   17:43
eMAG reduceri televizoare Stock Busters. Azi, 22 august, și joi, 23 august, magazinul online emag.ro desfasoara in continuare cea mai mare campanie de reduceri de la final de vara. In campanie sunt o multime de reduceri la televizoare.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta si am gasit televizoare foarte bune, care costa chiar si 299 de lei.
 

eMAG reduceri televizoare Stock Busters - Nei

 
1. Un televizor LED Nei, cu diagonala de 48 de cm, 19NE4000, HD, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.
 
Televizorul cu display plat are un contrast dinamic de 600:1 si o luminozitate de 160 cd/mp.
 
Rezolutia (in pixeli) a ecranului este de 1366 x 768, iar unghiul de vizibilitate este de 90 / 65 de grade. Televizorul beneficiaza si de slot CI+, 1 intrare USB, 1 intrare scart, 1 minijack casti si port HDMI.
 
Pretul este unul excelent si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters - Star-Light

 
2. Televizor LED Star-Light, cu diagonala de 60 de cm, 24DM3500, HD, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.
 
Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, puteti sa descoperiti magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 24DM3500. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.
 
Va ofera cursivitatea imaginilor si claritate din orice pozitie. Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 176°, astfel incat vei putea viziona clar din aproape orice pozitie.
 
Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarii HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc: datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters ieftine

 
Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.
 
Televizorul este usor de instalat si de montat. Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie sa faceti doar doua insurubari in perete, asa ca veti avea foarte putin de lucru cand va veti hotari sa il mutati in alta parte.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Stock Busters - Samsung

 
3. Televizorul LED Samsung, cu diagonala de 80 de cm, 32M4002, HD, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.
 
Clean View reduce zgomotul si interferentele, in timp ce sporeste culoarea si contrastul pentru o vizualizare clara de cristal. In acest fel te poti bucura de o calitate rafinata a imaginii.
 
Functia Wide Color Enhancer imbunatateste calitatea imaginii si dezvaluie detalii ale culorilor, asa cum au fost menite sa fie vazute.
Cu acest televizor poti sa conectezi divertismentul si materialele media preferate in televizor - vizioneaza videoclipuri, asculta muzica sau vezi fotografii printr-o conexiune USB.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Stock Busters – LED Star-Light

 
4. Televizorul Smart Android LED Star-Light, cu diagonala de 81 de cm, 32DM6500, HD, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.
 
Toate aplicatiile pe care le ai pe telefonul mobil sau pe tableta le poti instala acum pe televizor si te poti bucura de divertisment pe ecran mare. Android, cel mai apreciat sistem de operare, vine acum preinstalat si insufleteste televizorul Smart 32DM6500. Astfel poti sa alegi din cele aproape 3 milioane de aplicatii disponibile, ca de exemplu Netflix, Kodi, Hulu, Youtube, VLC Player.
 
In configuratia standard, 2 porturi USB plug&play sunt preinstalate pe televizor. Puteti conecta astfel mouse-ul si tastatura wireless si va puteti relaxa in fotoliul preferat.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters – oferte emag.ro

 
Te conectezi la reteaua WiFi fara cabluri. Doar activezi WiFi-ul din meniu televizorului, accesezi routerul si esti online pe internet.
Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati trec doar 10 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie sa faceti doar cateva insurubari prin care sa atasati picioarele de sustinere la televizor, asa ca in cel mai scurt timp puteti viziona emisiunile preferate.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close