Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Televizoare 4K la 1.000 de lei pentru minunatele filme de Craciun

eMAG reduceri. Televizoare 4K la 1.000 de lei pentru minunatele filme de Craciun

eMAG reduceri. Televizoare 4K la 1.000 de lei pentru minunatele filme de Craciun
11 Dec 2018   •   12:47

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In aceasta perioada magazinul online emag.ro desfasoara o ampla campanie de reduceri cu ocazia sarbatorilor de iarna, inclusiv la televizoare 4K Ultra HD.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Daca vreti sa urmariti filmele de Craciun alaturi de familie, pe un televizor nou si modern, cu o rezolutie de ultima generatie, atunci puteti alege unul dintre televizoarele 4K Ultra HD aflate la reducere.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD NEI

1. Un televizor LED NEI, cu diagonala de 109 cm, 43NE6000, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 37% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD, si costa 999,99 lei.

Cu acest televizor puteti sa urmariti la rezolutie maxima 4K Ultra HD filmele, emisiunile, transmisiunile sportive si toate momentele captate cu telefonul sau camera foto/video. Calitatea imaginii va va duce in centrul actiunii. 

Partajati continutul droit de pe multiple dispozitive direct pe ecranul televizorului NEI. Astfel va veti bucura de alegerile personale si veti controla ceea ce vizionati. 

Cu ajutorul interfatei CI+ scapati de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul dvs. de cablu si controlati canalele TV direct din telecomanda televizorului NEI.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart

2. Un alt televizor la reducere in aceasta perioada este televizorul LED Smart Wellington, cu diagonala de 109 cm, 43UHDV296SW si rezolutia 4K Ultra HD. In campania eMAG reduceri televizoare 4K acesta are o reducere de 33%.

Ecranul LED de ultima generatie este subtire si usor. Cu ajutorul acestui televizor poti accesa aplicatiile inteligente direct din confortul sufrageriei tale si poti reda filmele si pozele din Smarphone sau tableta direct pe ecranul televizorului.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Sharp

3. Un alt treilea televizor 4K Ultra HD care are un pret excelent in campania eMAG reduceri 4K Ultra HD este televizorul LED Smart Sharp, cu diagonala de 102 cm, 40UG7252E. Reducerea este de 35%.

Sistemul audio integrat poarta semnatura harman/kardon® pentru a intensifica experienta audio. Cu o gama dinamica superba, acuratete exceptionala, o rata de distorsionare scazuta si cu un sunet ce umple camera, sistemul audio uimeste, aducand experienta cinematografica la dvs acasa.

Difuzoarele sunt alcatuite din magneti neodim cu membrane din matase, ce asigura o auditie fina si confortabila a muzicii usoare, clasice, folk si rock.

Cu rezolutia 4K imaginea redata capata viata. Filmele, meciurile de fotbal, desenele animate si emisiunile preferate se vad mai bine ca oricand pe televizorul LED, iar privitorul este in centrul actiunii. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

4. Chiar si televizoare 4K Ultra HD de la Samsung au un pret rezonabil acum. De exemplu, televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40NU7122, 4K Ultra HD, are o reducere de 25%.

Cu acest televizor te poti bucura de imagini clare deoarece televizorul 4K UHD are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena. 

Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate. Vizioneaza continutul tau preferat exprimat in culori naturale, care ofera detalii la fel de clare ca si cele reale. De asemenea, vei obtine o experienta de vizionare mai colorata. 

Iar functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise. Designul modern si elegant umple in mod natural spatiului tau cu o nota aditionala de rafinament.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close