Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – 10 oferte grozave inainte de Black Friday 2017

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – 10 oferte grozave inainte de Black Friday 2017

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – 10 oferte grozave inainte de Black Friday 2017
15 Noi 2017   •   14:58
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Au mai ramas numai doua zile inainte de Black Friday 2017, iar magazinul online emag.ro se pregateste de cele mai mari reduceri din an. Cei care nu vor sa mai astepte pot consulta lista de oferte la televizoare 4K Ultra HD, care beneficiaza deja de mari reduceri.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de dinainte de Black Friday 2017 sunt incluse televizoare Samsung, Sony, Philips, Panasonic sau LG. Un televizor cu rezolutie 4K Ultra HD, cea mai buna de pe piata in acest moment, poate fi cumparat acum la un pret redus, chiar si de sub 2.000 de lei.
 
Am analizat oferta eMAG de dinainte de Black Friday 2017 si am ales 10 oferte atractive la televizoare 4K Ultra HD:
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Panasonic

 
1. Televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 139 de cm, TX-55DXX689, 4K Ultra HD, are o reducere de 42% pe siteul emag.ro.
 
Design-ul sau premium si ultra-modern se va integra cu usurinta in decorul locuintei dumneavoastra, gratie aspectului exterior elegant de culoare negru/argintiu, ramei ultra-subtiri a ecranului LED de ultima generatie si nu in ultimul rand a suportului plat cromat lucios de culoare argintiu, potrivindu-se perfect in living sau in dormitor. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 400 x 400 (optional) pentru a il putea monta direct pe perete, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei comode TV, avand dimensiunile normale de 75,7 x 124,4 x 6,9 centimetri si o greutate de aproximativ 18,5 kilograme, iar consumul sau de energie electrica este de maxim 105 W. 
 
Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Sharp

 
2. Televizorul LED Smart Sharp, cu diagonala de 139 de cm, LC-55XUF8772ES, 4K Ultra HD, are o reducere de 40% pe siteul emag.ro inainte de Black Friday 2017. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Curbat Samsung

 
3. Un alt televizor 4K Ultra HD care are un pret foarte bun in aceasta perioada este televizorul LED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55MU6202, 4K Ultra HD, care beneficiaza de o reducere de 38%.
 
Cu acest televizor experimentezi detalii vii, de 4 ori mai mare bogate decat in cazul unui televizor HD. Tot ceea ce privesti va arata mai bine datorita culorilor si luminozitatii realiste. Vei avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii, iar Auto Depth Enhancer regleaza nivelurile de contrast pe mai multe straturi pentru o senzatie de profunzime sporita. Televizorul are un design curbat inspirat din natura: fie ca e pornit sau oprit, televizorul intruchipeaza eleganta intr-o stare pura. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

 
4. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 125 de cm, 50MU6102, 4K Ultra HD, are o reducere de 37% in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

 
5. Fanii brandului Philips pot alege televizorul LED Smart Philips, cu diagonala de 139 de cm, 55PUS6162/12, 4K Ultra HD, care are o reducere de 37% si poate fi cumparat acum la un pret foarte avantajos.
 
Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita. Vei beneficia de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Pansonic

 
6. Televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 139 de cm, TX-55EX600E, 4K Ultra HD, are o reducere foarte mare in aceasta perioada, de 1.800,01 lei. Tehnologia Panasonic 4K HDR are la baza know-how-ul Panasonic privind calitatea imaginii pentru redarea de imagini frumoase, realiste si exacte. Televizorul reda culorile cu o precizie absoluta intr-un spectru larg utilizand tehnologia speciala Wide Colour Phosphor, capabila sa reproduca o gama larga de culori.
 
Televizoarele cu tehnologie Wide Colour Spectrum va ofera o paleta de culori in tonalitati mult mai subtile si mai nuantate prin care, spre deosebire de majoritatea televizoarelor LCD, imaginea pare autentica in orice scena. Aceasta tehnologie reda culori precise si contribuie la producerea unor tonuri de negru mai profunde, care retin detaliile chiar si in scenele intunecate. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Smart Samsung

 
7. Un alt televizor 4K Ultra HD la pret mic este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 125 cm, 50KU6092, 4K Ultra HD, care are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Cu tehnologia HDR de la Samsung, va puteti bucura de detalii incredibile, chiar si in cele mai luminoase sau intunecate zone ale imaginii redate pe ecranului televizorului, atunci cand vizionati continut HDR. O experienta ca de cinematograf, cu adevarat captivanta, este disponibila chiar in sufrageria dumenavoastra. Samsung a dezvoltat tehnologia PurColour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura.
 
Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii, pentru a crea imagini detaliate. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Finlux

 
8. Televizorul LED Smart Ultra HD 4K, cu diagonala de 124 de cm, Finlux 49FUA7060, are o reducere de 35% si poate fi cumparat la un pret foarte accesibil. Pretul in aceasta perioada este de sub 2.000 de lei. Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

 
9. Si televizor LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UH7507, 4K Ultra HD, are o reducere substantiala de pret, de 1.200 de lei in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare. Datorita ColorPrime Pro te poti bucura de intregul spectru de culori plin de tente si nuante coloristice despre care nici nu ai stiut ca exista. Vei vedea lumea cu mai multa profunzime pe masura ce fumusetea ascunsa iese la iveala.
 
De asemenea, 3D Color Mapping reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minimum. Local Dimming imparte ecranul televizorului in mai multe blocuri de ajustare a luminozitatii. Pentru ca lumina este controlata in unitati de blocuri, se pot reda in mod clar detaliile in fiecare zona a ecranului. Ecranul va reda un negru mai profund, impreuna cu imagini mai clare. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD diagonala de peste 100 cm

 
10. Un pret excelent are si televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 101 cm, 40KU6092, 4K Ultra HD. Pretul este redus cu 31%, televizorul costand sub 2.000 de lei. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close