Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. 6 produse mai ieftine si cu 9.000 de lei

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. 6 produse mai ieftine si cu 9.000 de lei

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. 6 produse mai ieftine si cu 9.000 de lei
29 Ian 2018   •   16:59
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In aceasta perioada emag.ro are o campanie de reduceri mari la televizoare care beneficiaza de cea mai buna rezolutie de pe piata, cea 4K Ultra HD.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD si am ales 6 televizoare are au reduceri de peste 40%:
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Philips

 
1. Un televizor Smart Philips, cu diagonala de 164 de cm, 65PUS6162/12, 4K Ultra HD, are o reducere de 46% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita. Beneficiaza de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur.
 
Vei descoperi o experienta mai inteligenta care se afla dincolo de televizorul traditional. High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Te vei bucura de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Rezultatul final consta in aspecte esentiale mai stralucitoare, contrast mai bun, o gama mai larga de culori si detalii mai atractive.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Samsung

 
2. Televizorul QLED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 123 de cm, 49Q7C, 4K Ultra HD, are o reducere de 44% in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Noua generatie de televizoare, prin tehnologia Quantum Dot, ofera culori perfecte, folosind un aliaj inovator. Prin Q Colour vei descoperi o lume a volumului de culoare care iti va schimba perceptia despre televizoare.
 
Gama larga de culori Q7F nu are comparatie, iar odata ce vei vedea ca in realitate, nu te vei mai multumi niciodata cu mai putin de atat. Q Contrast Q7F ofera o experienta de vizionare superba, cu mai multa profunzime si contraste mai indraznete. Indiferent de momentul zilei, ramai fermecat de intensitatea fiecarei scene, in orice mediu.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Smart Samsung

 
Q Viewing Angle Spune "adio" distorsiunii de culoare. Te vei bucura de aceeasi experienta de vizionare, oriunde ai sta in camera. Datorita culorilor vii Q7C si unghiurilor generoase de vizionare, orice loc este perfect. Q Engine este un motor mai puternic pentru imagini perfecte. Este mai rapid decat inainte, analizand continutul de pe ecran pentru a-ti oferi o imagine optima intotdeauna.
 
Designul curbat al televizorului iti taie rasuflarea, fiind definitia elegantei si a rafinamentului. Cu fire aproape invizibile, si cu partea din spate usor curbata, Q7C este pur si simplu superb. Are rame incredibil de subtiri.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - LG

 
3. Televizorul OLED Smart LG, cu diagonala de 164 de cm, OLED65E7V, 4K Ultra HD, are o reducere de 44% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Designul televizorului este perfect si ofera un sunet mai puternic.
 
Pe suportul televizorului este montata o bara de sunet de inalta calitate, care ofera o iesire audio puternica in partea frontala. Va veti bucura de un sunet incredibil fara componente suplimentare.
 
Iar Perfect Color este afisat doar pe Perfect Black. Veti experimenta calitatea neegalabila a imaginii creata de pixelii auto-iluminati pe televizorul OLED. In acest fel va veti bucura de experienta cinema premium, creata doar pentru dvs.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Samsung

 
4. Televizorul LED Smart Samsung, 189 cm, 75MU6102, 4K Ultra HD, are o reducere de 44% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Vei experimenta detalii vii cu rezolutia de 4 ori mai mare decat a unui televizor HD. Tot ceea ce privesti va arata mai bine datorita culorilor si luminozitatii realiste. Cu PurColor vei obtine experienta unei culori naturale. Lasa-te cuprins de ce poate oferi televizorul si vei privi toate culorile naturii in detalii precise.
 
Vei avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii. UHD Dimming imparte ecranul in portiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru profund si alb imaculat pentru contrastul perfect. Designul slim este elegant si rafinat, ofera un aspect desavarsit indiferent de locul unde il asezi.
 
Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara. Smart View Pur si simplu conecteaza telefonul mobil la marele ecran si bucura-te de tot continutul. Iar cu aplicatia Smart View, poti controla perfect totul de pe telefonul mobil. Cu Smart Hub gasesti continutul dorit, organizat pe un singur ecran. Poti chiar sa-l pre-vizualizezi fara a-l deschide. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Horizon

 
5. Televizorul LED Horizon 43HL8500U, 4K Ultra HD, cu diagonala de 108 cm, are o reducere de 43% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Cu Horizon vei trai experienta cinematografica in fata televizorului tau de acasa si vei pasi dincolo de ecran. Televizorul 4K Ultra HD transforma experienta vizuala intr-un spectacol de neuitat.
 
Exploreaza o lume inedita, unde continutul de calitate, posibilitatile multiple si confortul sunt la indemana.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – LED Horizon

 
Tehnologia avansata 4K Ultra HD ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV si o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor.
 
Cu o margine ingusta, televizorul 4K UHD de la HORIZON ofera privitorului o experienta cu totul aparte. Suprafata de vizualizare extinsa si rama fina de jur imprejur sunt atuurile unui design care imbratiseaza necesitatile tale.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Smart LG

 
6. Ultimul televizor care ne-a atras atentia in aceasta perioada este televizorul Super UHD Smart LG.
 
Cu diagonala foarte generoasa, de 190 de cm, televizorul 75SJ955V, cu rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 9.000,01 lei in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Panoul IPS 4K al televizorului LG UHD iti ofera culori bogate si contrast puternic, care raman uniforme chiar si la unghiuri mai largi de vizualizare.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - LG

 
Fata de HDR obisnuite, televizorul LG SUPER UHD suporta continut HDR premium oferit de Dolby Vision™ si este compatibil cu HDR10 si HLG generice. Tehnologia Active HDR de la LG optimizeaza imaginea HDR scena cu scena, oferind o experienta de vizualizare realista.
 
HDR Effect de la LG utilizeaza o tehnologie unica de procesare a imaginilor, care transforma continuturile cu interval dinamic standard si emuleaza calitatea HDR prin amplificarea contrastului, astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR. Designul elegant este combinat cu functionarea superba.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
Foto deschidere: andremergulhaum / pixabay.com

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close