Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Televizoare 4K Ultra HD si la 950 de lei

eMAG reduceri. Televizoare 4K Ultra HD si la 950 de lei

eMAG reduceri. Televizoare 4K Ultra HD si la 950 de lei
07 Mai 2019   •   14:42

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada campania Spring Crazy Days, care vine cu reduceri la o multime de produse, inclusiv la televizoarele care beneficiaza de cea mai buna rezolutie de pe piata, cea 4K Ultra HD.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Televizoarele 4K Ultra HD s-au ieftinit foarte mult. De pilda, un model costa sub 1.000 de lei, iar altele sub 1.300 de lei.

Oferta este AICI.

Va prezentam mai jos cateva televizoare 4K Ultra HD ieftine, incluse in promotia eMAG.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Star-Light

1. Televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 109 cm, 43DM7000, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD, si costa 949,99 lei.

Cu acest televizor veti privi filmele preferate la cea mai mare rezolutie disponibila astazi: 3840 x 2160 pixeli pentru cea mai clara experienta video. Iar cu ajutorul optiunii Smart aveti si continut suficient pentru a va delecta zi de zi cu aceasta calitate superba a imaginii.

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, veti descoperi magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 43DM7000. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED slim cu ecran Ultra HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra. 

Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a marit unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarilor HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc: datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. 

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.

Este usor de instalat si de montat. Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie doar sa fixati piciorul de sustinere cu ajutorul accesoriilor livrate in pachet, asa ca veti putea viziona filmele preferate in cel mai scurt timp.

Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart

2. Televizorul LED Smart Horizon, cu diagonala de 102 cm, 40HL7530U, 4K Ultra HD, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD si costa numai 1.099,99 lei.

Cu acest televizor ai acces rapid la platforma dedicata HOS 2.0 (HORIZON SMART TV) ce contine un portofoliu generos de aplicatii pentru toata familia. 

Tehnologia avansata 4K Ultra HD ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV si o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor. 

High Dynamic Range (HDR) reprezinta extinderea contrastului si paletei de culori a unui televizor pentru a oferi o imagine mai realista si mai naturala decat televizoarele clasice. Luminozitatea e crescuta, numarul de culori disponibile mai mare, iar detaliile se pastreaza atat in zonele cele mai intunecate cat si in cele mai iluminate dintr-un cadru.

Wide Color Gamut (WCG) reprezinta o captura si procesare a imaginii care permite afisarea mai multor culori. Si nu doar mai multe culori, ci culori mai realiste. WCG este inca un pas spre imagini TV mai aproape de realitate. Este o imbunatatire care ofera o valoare adaugata mai ales in combinatie cu tehnologia High Dynamic Range (HDR).

Pentru a beneficia de avantajele tehnologiei WCG este necesar un TV si sursa ce dispun de tehnologia WCG, precum si continut capturat cu camere capabile sa inregistreze o gama mai mare de tonuri de culoare.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Horizon

Cu o margine ingusta, televizorul 4K UHD de la HORIZON ii ofera privitorului o experienta cu totul aparte. Suprafata de vizualizare extinsa si rama fina de jur imprejur sunt atuurile unui design care imbratiseaza necesitatile moderne. 

Poti transforma sufrageria casei tale intr-o veritabila sala de cinema. Cu o simpla apasare a unui buton de pe telecomanda, ai acces la aplicatia NETFLIX care este integrata in platforma dedicata HOS 2.0 (HORIZON SMART TV). 

Descopera functionalitatile WiDi si impartaseste amintirile cu cei dragi, in cel mai simplu mod. Cu ajutorul retelei wireless de acasa (WLAN) puteti distribui, in timp real, continutul de pe smartphone sau tableta direct pe televizorul 4K UHD de la HORIZON. Este usor de utilizat, asa ca nu trebuie decat sa va bucurati de noua experienta WiDi. 

Modulul Wi-Fi integrat permite conectarea la internet a televizorului inteligent 4K UHD de la HORIZON fara a mai avea nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, ai acces deplin la continut online si posibilitati nenumarate direct de pe telecomanda televizorului HORIZON, toate astea din confortul sufrageriei tale.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Horizon

Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) ofera o claritate de exceptie a imaginilor in miscare. 

In ceea ce priveste sunetul, te poti lasa invaluit de o ambianta sonora vibranta cu Dolby Digital Plus (DD+). Sistemul audio surround HORIZON cu decodor DD+ iti ofera o experienta sonora realista, care sa completeze perfect continutul vizual.

In plus, ai DTS TruSurround™, o solutie ce reda un sunet surround aproape de realitate pe configuratii stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) si DTS – HD, una dintre putinele tehnologii care ofera un sunet surround comprimat fara pierderi pentru Blu-ray si HD DVD, asigurand performanta audio de calitate.

Produsul beneficiază de o garanție de 5 ani.

Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Sharp

3. Televizorul LED Smart Sharp, cu diagonala de 102 cm, 40AJ2E, 4K Ultra HD, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD, si costa 1.299,99 lei.

Smart Ultra HD 40AJ2E ofera o gama larga de posibilitati de conectare, trei porturi HDMI ce pot receptiona un semnal de 2160p @ 60Hz si trei porturi USB ce sunt pregatite pentru conectarea unui stick USB sau a unui hard disk cu continutul multimedia preferat.

Tehnologia HDR ofera un contrast mai bun si o luminozitate sporita fata de televizoarele standard, iar tehnologia sunetului surround dts-HD impreuna cu tehnologia speaker-ului harman / kardon va vor prezenta lumea sunetului cinematografic. 

Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close