Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Televizoare grozave sub 500 de lei de ziua eMAG

eMAG reduceri. Televizoare grozave sub 500 de lei de ziua eMAG

eMAG reduceri. Televizoare grozave sub 500 de lei de ziua eMAG
03 Dec 2018   •   18:59

eMAG reduceri televizoare. De Ziua eMAG, celebrata pe 4 decembrie, magazinul online emag.ro a anuntat ca ofera reduceri totale de 10 milioane de lei, inclusiv la numeroase televizoare.

eMAG – Toate ofertele apar AICI.

Marti, 4 decembrie, este ziua eMAG. In acest an, magazinul online eMAG implineste 17 ani de existenta.

Prin codul aniversar eMAG17ani clientii beneficiaza de extra-reduceri la o multime de televizoare. De asemenea, un contor afisat pe site le va arata clientilor cat timp mai este pana cand se termina promotiile.

eMAG reduceri televizoare de ziua eMAG

Cei care au in plan sa isi cumpere un televizor de ziua eMAG ar fi bine sa intre pe site din timp si sa analizeze optiunile, recomanda magazinul online, pentru a-si alcatui o lista cu produsele favorite.

In oferta de ziua eMAG sunt incluse o multime de televizoare de la diferite branduri, ca de exemplu Samsung, LG, Horizon, Philips, Sony, Panasonic, Sharp, NEI, Star-Light, Toshiba, Hyundai, Tesla, Allview sau SmartTech.

De asemenea, diagonalele televizoarelor sunt si ele foarte variate: de la cele sub 80 de cm pana la cele cu diagonala de peste 152 de cm.

Rezolutia variaza de la televizoarele HD pana la cele Full HD sau 4K Ultra HD.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD de ziua eMAG

Cei care viseaza la un televizor futurist pot alege un TV smart cu display curbat, cu rezolutie 4K Ultra HD.

Considerate mult timp inaccesibile din cauza pretului ridicat, televizoarele cu cea mai buna rezolutie de pe piata – cele 4K Ultra HD – sunt acum foarte accesibile si clientilor din Romania.

Preturile lor au scazut atat de mult incat televizoare 4K Ultra HD de la brandurile Horizon si NEI, cu diagonalele cuprinse intre 102 si 109 cm, costa mai putin de 1.000 de lei.

eMAG – Toate ofertele apar AICI.

eMAG reduceri televizoare Full HD de ziua eMAG

In schimb, cei care au la dispozitie un buget mai limitat pot alege, de pilda, un televizor LED Star-Light cu diagonala de 50 – 60 de cm. Chiar daca este Full HD, un astfel de televizor costa sub 500 de lei, este ultra-slim si poate fi asezat cu usurinta orinde.

Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 176 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. 

Un alt avantaj este ca un astfel de televizor se monteaza foarte rapid. Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie sa faceti doar doua insurubari in perete, asa ca veti avea foarte putin de lucru cand va veti hotari sa il mutati in alta parte. 

eMAG – Toate ofertele apar AICI.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close