Antena 3 CNN Economic eMAG - Reduceri fabuloase la televizoare. TOP 10 produse mai ieftine si cu 6.000 de lei

eMAG - Reduceri fabuloase la televizoare. TOP 10 produse mai ieftine si cu 6.000 de lei

eMAG - Reduceri fabuloase la televizoare. TOP 10 produse mai ieftine si cu 6.000 de lei
20 Mar 2017   •   13:09
eMAG are in aceasta perioada o campanie de reduceri eMAG la televizoare de la diferite branduri. Televizoarele incluse in campania emag.ro au reduceri ce ajung pana la 6.000 de lei.
 
Noi am ales 10 astfel de televizoare bune incluse in campania de reduceri eMAG si care au preturi foarte atractive in aceste zile.
 
eMAG – lista tuturor televizoarelor incluse in campania de reduceri este AICI.
 
Iata cele 10 reduceri eMAG la televizoare:

 

eMAG – televizor Samsung

 
1. Prima oferta eMAG pe care v-o prezentam este televizorul LED Samsung, cu diagonala de 80 cm, 32J5000, Full HD, care poate fi cumparat cu 300 de lei mai ieftin in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Datorita rezolutiei duble fata de cea a televizoarelor HD standard, televizorul Full HD Samsung face ca experienta de vizionare sa fie una de exceptie, oferind o imagine mai clara si mult mai multe detalii.
 
Pretul pentru acest televizor poate fi consultat AICI.
 

eMAG – televizor LG

 
2. Un alt televizor pe care vi-l recomandam este televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UH6107, 4K Ultra HD. Acest televizor 4K Ultra HD va ofera imagini exceptioanale: tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare, care sunt exacte in fiecare scena. Iar 3D Color Mapping reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. In aceasta perioada, televizorul are o reducere substantiala, de 580 de lei, si poate fi cumparat de AICI.
 

eMAG – televizor LED Star-Light

 
3. Un televizor LED Star-Light, cu diagonala de 80 cm, 32DM3500, HD Ready, are o reducere de 17%.  Daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale.Unghiul de vizibilitate este de 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. Pretul televizorului il gasiti AICI.
 

eMAG – televizor 4K Ultra HD

 
4. Un alt televizor 4K Ultra HD pe care vi-l recomandam este televizorul LED Smart Samsung, 40KU6072, cu diagonala de 101 cm.
 
Televizorul Smart Samsung are o reducere foarte mare in aceste zile, de 1.200 de lei. Comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate. Pretul televizorului il gasiti AICI.
 
eMAG – lista tuturor televizoarelor incluse in campania de reduceri este AICI.
 

eMAG – televizor Horizon

 
5. Televizorul LED Smart Horizon, 80 cm, 32HL733H, HD, poate fi cumparat la reducere, pentru un pret cu 240 de lei mai mic decat de obicei. Datorita tehnologiei LED, televizorul navigheaza din cele mai adanci tonuri de negru pana la cele mai stralucitoare detalii de lumina. Mai mult, aveti parte de o durata de viata mai mare a ecranului apeland la un consum redus de energie. AICI gasiti toate detaliile ofertei de pe emag.ro.
 

eMAG – reduceri televizoare

 
6. Televizorul LED Star-Light, 55 cm, 22DM3500, Full HD, este unul dintre televizoarele cu cele mai mici preturi din campania de reduceri eMAG. Acest televizor perfect pentru orice living are o reducere de 16%. Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarii HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc, datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Pretul televizorului poate fi consultat AICI.
 

eMAG – reduceri televizoare Samsung

 
7. Televizorul LED Smart Samsung, 176 cm, 70KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere record pentru aceasta campanie de reduceri eMAG. Acest televizor extrem de performant are o reducere uriasa, de 5.999, lei. Cu tehnologia HDR de la Samsung va puteti bucura de detalii incredibile, chiar si in cele mai luminoase sau intunecate zone ale imaginii redate pe ecranului televizorului, atunci cand vizionati continut HDR. O experienta ca de cinematograf, cu adevarat captivanta, disponibila in sfarsit chiar in sufrageria dumenavoastra. AICI gasiti pretul televizorului.
 
eMAG – lista tuturor televizoarelor incluse in campania de reduceri este AICI.
 

eMAG – televizor Samsung curbat

 
8. Un alt televizor cu o reducere foarte mare pe care l-am selectat in lista noastra este televizorul LED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 cm, 55K6372, Full HD. Televizorul are o reducere de 2.550 de lei. Curbura delicata a televizorului Curbat de la Samsung va ajuta sa va plasati chiar in centrul actiunii, oferind un camp de vizualizare mai larg si o distanta de vizualizare unitara fata de pozitia dvs. preferata, comparativ cu un ecran plat. Pretul televizorului este AICI.

eMAG – televizor Panasonic

 
9. Și televizoarele Panasonic 4K Ultra HD sunt incluse in campania de oferte eMAG. Astfel, un televizor LED Smart Panasonic, cu diagonala de 126 cm, TX-50DX730E, 4K Ultra HD, are o reducere foarte mare, de 41%. 4K Ultra HD Asigura o rezolutie a imaginilor de patru ori mai mare fata de un televizor HD obisnuit. Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile, incat vi se pare ca mai degraba priviti lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor. Pretul televizorului poate fi gasit AICI.

eMAG – televizor Sony Bravia

 
10. Ultimul televizor pe care vi-l recomandam astazi este televizorul Smart Android LED Sony Bravia, cu diagonala de 139 cm, 55XD8577, 4K Ultra HD. Acest televizor foarte performant poate fi cumparat la un pret accesibil deoarece are o reducere de 2.737,50 de lei pe emag.ro. Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culoarea si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detaliu.
 
Pretul poate fi consultat AICI.
 
eMAG – lista tuturor televizoarelor incluse in campania de reduceri este AICI.

×
Parteneri
Femeie găsită împuşcată, într-o pădure din Tulcea
x close