Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Televizorul SF 4K Ultra HD care are un pret redus cu 61%

eMAG reduceri. Televizorul SF 4K Ultra HD care are un pret redus cu 61%

eMAG reduceri. Televizorul SF 4K Ultra HD care are un pret redus cu 61%
05 Oct 2018   •   15:51
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag.ro are o campanie de reduceri cu adevarat impresionante la televizoarele cu rezolutie 4K Ultra HD.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 189 de cm, 75MU7002, 4K Ultra HD, are una dintre cele mai mari reduceri aparute vreodata la televizoare pe situl emag.ro.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

 
Astfel, televizorul cu o diagonala generoasa de 189 de cm are o reducere de 61% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Pretul este AICI.
 
Cu puterea de iluminare a High Dynamic Range-ului vei privi fiecare detaliu si te vei bucura de o claritate cinematografica in fiecare scena. Cu Dynamic Crystal Color vei vedea spectacolul plin de viata prin culori clare, ca de cristal, si vibratia dinamica.
 
Cu Motion Rate 240 vei putea savura actiunile rapide într-un mod lin, fara imagini neclare.
 
De asemenea, cu acest televizor vei putea experimenta negrul mai intens si albul mai stralucitor cu Precision Black. Contrastul puternic si tehnologia local dimming fac ca imaginile sa fie clare si precise.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

 
Peak Illuminator face ca zonele luminoase sa fie si mai luminoase in scenele intunecate.
 
Televizorul are un design simplu care iti organizeaza cablurile incurcate din spate. Solutia de gestionare a cablurilor si One Connect fac ca totul sa devina ordonat si simplu.
 
Televizorul Samsung iti ofera stralucire din orice unghi. Pornit sau oprit, designul 360° se imbina perfect cu decorul oricarei camere, datorita ramei sale minimaliste si a spatelui neted. Cu un design subtire si fara rama pe cele 3 laturi, fiecare scena arata fascinant.
 
Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD la oferta

 
Nu ai nevoie decat de o singura telecomanda si, in plus, cu functia Control vocal navigarea va fi mai usoara.
 
Pur si simplu conecteaza telefonul mobil la marele ecran si bucura-te de tot continutul. Iar cu aplicatia Smart View, poti controla perfect totul de pe telefonul mobil.
 
Detectarea automata gaseste si recunoaste, mai repede, toate dispozitivele conectate. Televizorul Samsung afiseaza in mod automat numele dispozitivelor si face ca toate selectiile de intrare sa fie usoare.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
Pretul este AICI.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close