Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Ultima sansa: 3 televizoare bune sub 450 de lei

eMAG reduceri. Ultima sansa: 3 televizoare bune sub 450 de lei

eMAG reduceri. Ultima sansa: 3 televizoare bune sub 450 de lei
21 Feb 2019   •   10:53

eMAG reduceri televizoare. Astazi, 21 februarie, este ultima zi in care puteti beneficia de reducerile uriase la televizoare in campania emag.ro Stock Busters.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit televizoare bune, cu rezolutie HD sau chiar Full HD, care au preturi foarte mici.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters Star-Light

1. Televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 55 de cm, 22DM3500, rezolutie Full HD, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, descoperiti magia culorilor vii cu Televizorul Star-Light 22DM3500. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 176 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarii HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc: datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. 

eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Full HD

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.

Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie sa faceti doar doua insurubari in perete, asa ca veti avea foarte putin de lucru cand va veti hotari sa il mutati in alta parte.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters Samus

2. Televizorul LED Samus, cu diagonala de 60 de cm, rezolutie HD, LE24D1, DVB T/C/T2, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri televizoare.

Samus LE24D1 este un televizor cu tehnologie LED, cu diagonala de 60 cm si rezolutie Full HD, ce ofera experiente inedite si imagini clare, datorita celor 16.7 milioane de culori. 

In plus, datorita porturilor HDMI, USB, SCART cu care este dotat, aveti posibilitatea de a vizualiza filme, fotografii sau de a asculta muzica pe care o doriti, acest televizor fiind prevazut si cu 2 boxe incorporate, stereo, de 3 W fiecare.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters – rezolutie HD

Alte caracteristici si avantaje ale televizorului LED Samus LE24D1:

unghi de vizualizare: 176º / 176º;
stralucire: 180 cd/m2;
timp de raspuns: 8.5 ms;
clasa de eficienta energetica: A;
rata de refresh: 60 Hz;
sunet: Stereo (NICAM / A2);
programe ATV + DTV;
redare USB: .jpeg, .bmp, .png, .mp3, .aac, .m4a, .avi, .mp4, .mov, .ts etc.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters Horizon

3. Un televizor LED Horizon, cu diagonala de 61 de cm, 24HL5320H, rezolutie HD, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri televizoare.

Producatorul a readus la viata una dintre primele game de televizoare romanesti – DIAMANT. 

Televizorul are functii precum HDMI 1.4, USB 2.0, CI+, dar a fost pastrata accesibilitatea in ceea ce priveste pretul.

Cu acest televizor te vei bucura de o imagine clara, plina de lumina si culori vibrante, ce aproape ca iti taie rasuflarea. Experienta ta vizuala se transforma intr-un spectacol de neuitat.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters – LED Horizon

Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) ofera o claritate de exceptie a imaginilor in miscare.

Renunta la decodorul clasic si simplifica experienta de televiziune digitala cu ajutorul cartelelor CI+ ale furnizorilor de cablu. Astfel, te conectezi mai usor, eliminand o buna parte din cabluri, schimbi programele direct din telecomanda televizorului HORIZON si pastrezi un consum energetic redus.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

 

Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close