Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri: Vine iarna! 3 masini de spalat sub 900 de lei ca sa-ti cureti rufele

eMAG reduceri: Vine iarna! 3 masini de spalat sub 900 de lei ca sa-ti cureti rufele

eMAG reduceri: Vine iarna! 3 masini de spalat sub 900 de lei ca sa-ti cureti rufele
05 Feb 2020   •   14:21

eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days. Au mai ramas cateva zile din campania Crazy Days, care vine cu oferte excelente la o multime de produse.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit 3 masini de spalat rufe foarte bune si eficiente, din clasa A+++, care costa sub 900 de lei fiecare.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days Arctic

1. Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, SteamClean, Alb, are o reducere de 37% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days.

Pretul este AICI.

Masina de spalat beneficiaza si de o garantie sporita, de 5 ani.

Cu ajutorul tehnologiei ExtraSteam, articolele tale preferate de imbracaminte se vor mentine impecabil datorita aburului care se poate utiliza la inceput sau la final in functie de programul selectat, iar programul de Autocuratare cu SteamClean te ajuta sa indepartezi rezidurile si depunerile de detergent. 

Cu ajutorul tehnologiei ExtraSteam hainele tale au parte de o ingrijire delicata si scapi de cutele nedorite. Articolele tale preferate de imbracaminte se vor mentine impecabil datorita aburului care se poate utiliza la inceput sau la final in functie de programul selectat. Daca aburul este eliberat la inceputul programului are rolul de a inmuia hainele murdare usurand astfel procesul de curatare, iar daca este eliberat la final are o contributie majora pentru inlaturarea cutelor, tesaturile devenind placute la atingere.

ExtraSteam trateaza cu delicatete hainele si te ajuta sa te bucuri de ele un timp indelungat. 

Autocuratare cu SteamClean - Acest program te ajuta sa indepartezi rezidurile si depunerile de detergent cu ajutorul aburului, astfel ca masina ta de spalat isi mentine buna functionare o perioada cat mai indelungata si de asemenea, se indeparteaza mirosurile neplacute. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days – clasa A+++

Clasa energetica A+++ - Garanteaza cel mai mic consum de energie pe termen lung, comparativ cu produsele din clasa A+. Economisesti vizibil cu fiecare factura si in plus, protejezi mediul inconjurator. 

Aqua Safe - Regleaza consumul si controleaza excesul de apa, in functie de cantitatea articolelor pe care doresti sa le speli. Obtii haine curate cu un consum optim de apa si economisesti pe termen lung. 

Sistem electronic de ajustare a cantitatii de apa - Pentru a obtine cele mai bune performante de spalare si consum energetic redus, acest sistem automat de reglare a consumului de apa vine in ajutorul tau! Aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, astfel ca tu sa ai cele mai bune rezultate cu un minim de efort. 

Capacitate de incarcare 6 Kg - Capacitate de incarcare standard, ce raspunde perfect necesitatilor zilnice. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale. 

Turatie variabila 1000 - Reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 600 de rotatii pe minut, iar valoarea maxima atingand 1000 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit hainelor tale.

Unghi deschidere 170 - Unghiul de deschidere de 170˚ al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days ieftine

Eco Dose - Dispozitiv practic si eficient, care asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. In plus, nu lasa nici urme pe haine. Folosesti eficient detergentul lichid.

Amanare pornire - Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 24 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate. 

Child Lock - Permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul tau Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent. 

Sistem electronic de control al balansului - Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. Speli eficient si cu minim de zgomot.

Certificare Woolmark - Certificare care garanteaza ingrijirea atenta a articolelor de lana sau casmir si a altor tesaturi delicate. Ai garantia ca tesaturile speciale nu vor fi niciodata deteriorate, iar culorile isi vor pastra intensitatea.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days la oferta

Design-ul special Aqua Surf creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta, dar si delicata, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. Smart Sensors

Tehnologia Smart Sensors asigura un consum optim de resurse, la fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat, pentru confortul tau si eficienta masinii tale. 

Rezistenta masinii este acoperita cu un strat de nichel care protejeaza de rugina si asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard si depuneri de calcar cu 40% mai mici. Masina ta va functiona eficient si economic pentru o perioada indelungata.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days Beko

2. Masina de spalat rufe Slim Beko WRE7512XWW, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Steam Cure, Display digital, Alb, are o reducere de 43% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days.

Pretul este AICI.

Masina de spalat beneficiaza si de o garantie sporita, de 5 ani.

Cu ajutorul tehnologiei SteamCure™ scapi de grija cutelor si a hainelor delicate care au nevoie de o ingrijire mai atenta. Hainele tale se vor pastra intr-o stare excelenta datorita performantei utilizarii aburului, care se ridica din partea inferioara a tamburului. In functie de programul selectat, aburul poate fi eliberat la inceputul programului sau la finalizarea acestuia. Atunci cand este eliberat la inceput, aburul inmoaie murdaria, iar curatarea devine mai usoara. Cand acesta este eliberat la final de program, te ajuta sa scapi de grija cutelor in plus, tesaturile devin mai moi, placute la atingere. SteamCure este ideala pentru imbracamintea bebelusilor si pentru cei care au o piele sensibila. 

Noile masini de spalat rufe Beko sunt dotate cu functia speciala DrumClean SteamCure, care cu ajutorul utilizarii aburului inaintea programului asigura igenizarea cuvei si indepartarea mirosurilor neplacute. 

Fast+ - Poti alege sa incarci masina la jumatate din capacitate, iar functia Fast+ va reduce durata de spalare la 55%. Datorita optimizarii pasilor de spalare si al consumului de apa, activitatea masinii de spalat este crescuta, astfel incat sa obtina performante ridicate intr-un timp cat mai scurt. 

Duvet/Down Wear SteamCure - Acest program este special conceput pentru spalarea pilotelor si a gecilor cu puf. Cu ajutorul aburului eliberat la sfarsitul programului, rufele sunt inmuiate, acarienii vor fi indeparati, iar tu te poti bucura in continuare de tesaturi curate si dezinfectate. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days – capacitate mare de incarcare

Microbii nu vor mai fi o problema pentru tine si pentru hainele tale preferate. Folositi programul Hygiene+ SteamCure pentru articolele de imbracaminte care necesita o spalare profunda,iar datorita aplicarii aburului inaintea inceperii programului, hainele vor avea un nivel ridicat de igiena. 

Tehnologia Aquafusion special dezvoltata pentru reducerea cantitatii de detergent pierdute la fiecare spalare, va va ajuta sa economisiti bani si detergent, imbunatatind in acelasi timp performanta spalarii. 

Tehnologia OptiSense asigura consumul optim de apa si de energie necesare pentru fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali: 3 senzori sunt dedicati ingrijirii hainelor, iar cel de-al 4-lea senzor prelungeste durata de viata a masinii de spalat rufe. 

Durable heater - Masinile de spalat rufe Beko sunt prevazute cu rezistenta nichelata, fapt ce asigura o mai buna protectie importiva coroziunii: cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta. Aceste performante elimina consumul suplimentar de energie si asigura cresterea duratei de viata de pana la 100 ori. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days - Slim

Child Lock - Functia se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii se joaca la panoul de control al masinii de spalat rufe. Functia Child Lock face imposibila accesarea butoanelor masinii de spalat rufe pe parcursul ciclului de spalare. 

Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. 

Sistemul electronic de control al balansului asigura faptul ca rufele sunt corect distribuite in cuva masini de spalat, astfel zgomotul si vibratiile produse de centrifuga masini de spalat rufe vor fi reduse la minim. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. 

Afisare timp spalare ramas - Permite estimarea corecta a timpului de spalare pentru a evita modificarea programului tau zilnic. 

Clasa A+++ ofera o super-garantie in privinta economiei de energie electrica.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days Indesit

3. Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days.

Pretul este AICI.

Cu optiunea Eco Time, nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mai mica. Puteti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie. 

Optiunea Energy Saver, disponibila cu ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans permite o economie de energie de pana la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorita optimizarii consumului de apa si unei eficiente mai bune a actiunii mecanice a cosului pentru rufe. 

Indesit ofera un numar variat de programe speciale pentru a spala eficient diferitele tipuri de tesaturi in functie de nevoi. 

Programe speciale Sport - Cicluri sport special proiectate de Indesit pentru a proteja articolele sportive.

Cu optiunea Delay Timer se poate programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil: dupa selectarea ciclului, masina de spalat va porni singura, la ora programata.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close