Antena 3 CNN Economic eMAG Revolutia Preturilor. Asaltul preturilor mici a inceput: TOP 10 produse cu reduceri uriase

eMAG Revolutia Preturilor. Asaltul preturilor mici a inceput: TOP 10 produse cu reduceri uriase

eMAG Revolutia Preturilor. Asaltul preturilor mici a inceput: TOP 10 produse cu reduceri uriase
20 Iun 2017   •   15:18
eMAG Revolutia Preturilor. Magazinul online emag.ro a lansat o campanie uriasa de reduceri la mii de produse, de la electrocasnice mari si mici la electronice, telefoane sau laptopuri.
 
eMAG Revolutia Preturilor – Toate reducerile sunt AICI.
 
Campania a inceput astazi, 20 iunie, si tine pana joi, 22 iunie. Multe dintre produsele incluse in campania eMAG au reduceri de peste 30%. Prin urmare, multe electronice si electrocasnice pot fi cumparate cu doua treimi din pretul original.
 
Am analizat oferta din campania de reduceri eMAG Revolutia Preturilor si am ales 10 produse cu preturi foarte bune:
 

eMAG Revolutia Preturilor – reduceri combine frigorifice

 
1. Combina frigorifica Samsung, cu o capacitate de 289 de litri, clasa A+, sistem Full NoFrost, inaltimea de 178 de metri, are o reducere de 31% in campania de reduceri eMAG Revolutia Preturilor. Spre deosebire de compresoarele traditionale, care doar pornesc si se opresc, compresorul Digital Inverter de la Samsung are 7 viteze reglabile, pentru a se adapta la necesitati de racire diferite. Astfel ca functioneaza fiabil, reduce uzarea si ofera o durabilitate sporita si reduce la minim zgomotul. Pretul este foarte accesibil. Oferta este AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – reduceri masini de spalat rufe

 
2. Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, cu o capacitate de 6 kg, clasa A+++, display LCD, are o reducere 37% in campania de reduceri eMAG Revolutia Preturilor. Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare. Astfel, masina de spalat ofera performante optime chiar si la o temperatura joasa. Pretul este AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – reduceri masini de spalat

 
3. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L80EU, cu 12 seturi, 5 programe, 3 functii speciale, clasa de eficienta energetica A++, cu inaltimea de 60 de cm, are o reducere de 36% in cadrul campaniei de reduceri de pe emag.ro. Cu functia de intarziere, puteti pre-selecta programul la ora de pornire dorita. Aceasta va permite sa gestionati aparatul in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul ramas. In plus, LoadSensor economiseste automat apa si energia. Pretul este AICI.
 
eMAG Revolutia Preturilor – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – reduceri cuptoare incorporabile

 
4. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Bosch HBN532E3, electric, 66 l, convectie, curatare catalitica, clasa A de eficienta energetica, fabricat din inox, si o plita incorporabila Bosch PCH615B90E, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox, are o reducere de 1.080 de lei in campania eMAG Revolutia Preturilor. Pretul este AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – reduceri aparate de aer conditionat

 
5. Deoarece vremea se anunta tot mai calduroasa, emag.ro a inclus in campania de reduceri eMAG Revolutia Preturilor si aparate de aer condionat. Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter, 12000 BTU, clasa A++ de eficienta energetica, functie Turbo, sistem auto restart, display ascuns si kit de instalare inclus 3m, are o reducere 34%. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – reduceri aragaze

 
6. Pasionatii de gatit se vor bucura sa afle ca si aparatele de gatit sunt de asemenea incluse in campania de reduceri eMAG. Un aragaz Zanussi ZCG210M1WA, pe gaz, cu 4 arzatoare, siguranta plita/cuptor, cu inaltimea de 50 cm, are o reducere de 21%. Daca aveti probleme cu spatiul din bucatarie, acest aragaz va ajuta sa nu faceti compromisuri in ceea ce priveste optiunile la gatit. Formatul sau ingust asigura potrivirea usoara in orice loc din bucataria dumneavoastra, insa ofera acelasi spatiu la interior si functii de gatit ca un aragaz standard. Pretul este AICI.
 
eMAG Revolutia Preturilor – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – reduceri telefoane mobile

 
7. Telefoanele mobile de ultima generatie au preturi mult mai mici in cadrul campaniei de oferte eMAG. Telefonul Samsung Galaxy S7 Edge, 32GB, 4G, are o reducere eMAG de 30%. Pretul este foarte bun si poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – reduceri tablete

 
8. Tableta Samsung Tab S2 VE T713, cu diagonala de 8 inchi, Octa-Core 1.8 GHz, 3GB RAM, 32GB, are o reducere substantiala in cadrul campaniei de reduceri eMAG Revolutia Preturilor. Tableta are un pret cu 33% mai mic in aceste zile. Pretul este AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – reduceri televizoare

 
9. Televizoarele pot fi cumparate si ele la preturi mult mai mici in cele 3 zile ale campaniei. De exemplu, un televizor LED Samsung, cu diagonala de 80 de cm, LT32E310EW, Full HD, are o reducere de 36%. Modelul TE310 face lucrul simplu ca buna ziua, deoarece va ajuta sa treceti usor de la utilizarea sa ca monitor pentru PC sau ca televizor si va permite chiar sa le vizualizati pe ambele simultan, pe un ecran scindat. Modelul TE310 are un unghi de vizualizare de 178° atat pe orizontala, cat si pe verticala, pentru o experienta de vizualizare optima si mai comoda. Pretul este AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – reduceri laptopuri

 
10. Laptopul Lenovo V110-15IAP cu procesor Intel® Celeron® N3350 1.10 GHz, cu o diagonala generoasa de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics 500, Free DOS, are o reducere de 29%. Conectivitatea Wi-Fi 802.11 a/c este dotare standard pe Ideapad 110, ceea ce este perfect pentru navigare, streaming si descarcare ultra-rapide. Conexiunea Wi-Fi 802.11 a/c ofera viteze de pana la 3 ori mai mari fata de varianta 802.11 b/g/n. Pretul este AICI.
 
eMAG Revolutia Preturilor – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close