Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la televizoare. TOP 5 afaceri la televizoare Samsung, LG și Sony

Reduceri eMAG la televizoare. TOP 5 afaceri la televizoare Samsung, LG și Sony

Reduceri eMAG la televizoare. TOP 5 afaceri la televizoare Samsung, LG și Sony
24 Ian 2018   •   11:46

Reduceri eMAG la televizoare. Dacă sunteți în căutarea unui aparat TV la preț redus, pe emag.ro găsiți modele de top la prețuri foarte avantajoase, cu discount de peste 50 la sută.

Pentru a profita de întreaga serie de reduceri eMAG la televizoare, intrați aici.

Astăzi, cel mai mare magazin online din România, oferă reduceri consistente la toate tipurile de televizoare, de la modelele economice HD la cele avansate, 4K Ultra HD.

Reduceri eMAG televizoare Samsung

Iată cinci dintre cele mai bune afaceri pe care le puteți face azi pe emag.ro, în cadrul campaniei de reduceri eMAG la televizoare:

1. Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, LC-49CFE6452E, Full HD

Acest televizor, care beneficiază de o reducere de 36% din prețul original, dispune de o conexiune TV wireless. Puteți să conectați PC-ul sau alt dispozitiv Android wireless la televizor si trimite-ti imediat fisiere media pe marele ecran.

Acest televizor are un design splendid, cu finisaje frontale din aluminiu, iar imaginea pe care o transmite este de cea mai bună calitate.

Vă puteți convinge de toate calitățile acestui televizor, pe care îl puteți cumpăra de aici:

Reduceri eMAG televizoare LG

2. Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UH7507, 4K Ultra HD

Acest model dispune de tehnologia 3D Color Mapping, care reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minim.

Mai mult, ULTRA Surround ofera o experienta de sunet superioara care te va invalui din toate directiile. Acesta imbogateste experienta de vizualizare 4K.

Puteți cumpăra acest televizor, în cadrul campaniei de reduceri de pe emag.ro, de aici:

3. Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UJ635V, 4K Ultra HD

Sunetul acestui televizor, care beneficiază de un discount de 26%, este unul extraordinar. LG Sound+ integreza atat solutiile software avansate de redare muzica integrate in webOS 3.5 precum LG Music Player, Magic Sound tunning sau Smart Sound Mode, dar si subwooferul dedicat pentru TV LG Telly Woofy.

De asemenea, panoul IPS 4K al televizorului LG UHD iti ofera culori bogate si contrast puternic, care raman uniforme chiar si la unghiuri mai largi de vizualizare.

Găsiți acest televizor, la un preț foarte avantajos, aici:

Reduceri eMAG televizoare Samsung

4. Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49MU6202, 4K Ultra HD

Un televizor cu adevărat remarcabil. Auto Depth Enhancer regleaza nivelurile de contrast pe mai multe straturi pentru o senzatie de profunzime sporita.

Controleaza toate dispozitivele conectate cu o singura telecomanda. Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara. Acest televizor curbat are o reducere de 30 la sută din preț.

Pentru a profita de reducerile eMAG la acest televizor, intrați aici.

5. Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UJ635V, 4K Ultra HD

Este un televizor care oferă culori bogate și contrast puternic, care raman uniforme chiar si la unghiuri mai largi de vizualizare.

Are o reducere de 26 la sută.

Pentru a achiziționa acest televizor de pe emag.ro, intrați aici.

×
Subiecte în articol: reduceri emag televizoare
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close