Antena 3 CNN Economic Imobiliare „Acum este momentul perfect pentru achiziţii”. Încrederea investitorilor imobiliari în România, în creştere

„Acum este momentul perfect pentru achiziţii”. Încrederea investitorilor imobiliari în România, în creştere

„Acum este momentul perfect pentru achiziţii”. Încrederea investitorilor imobiliari în România, în creştere
Sursa foto: Foto: www.asbrealestate.com
11 Feb 2013   •   12:01
Finalul anului 2012 a marcat o creştere a încrederii investitorilor imobiliari în fundamentele economice ale României, fiind începute mai multe tranzacţii. De aceea, anul 2013 este "momentul perfect" pentru achiziţia celor mai bune proiecte, potrivit unui raport al companiei de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle prezentat de Mediafax.

"Anul 2013 va fi un an al examinărilor minuţioase. Caracteristicile demografice ale României şi condiţiile atractive pentru companiile care activează în domeniul externalizării de servicii au rămas neschimbate. Mai mult, piaţa oferă acum produse, acum este momentul perfect pentru a achiziţiona, în mod strategic-pe baza unei evaluări atente a produselor imobiliare şi a structurării eficiente a tranzacţiei-cele mai bune proiecte instituţionale dezvoltate de companii cu prezenţă regională, un număr mic de proiecte în derulare, iar chiriile s-au întors la valori sustenabile", se arată în raport companiei de consultanţă imobiliară.

Potrivit consultaţilor imobiliari, acesta este momentul perfect pentru a achiziţiona, în mod strategic, cele mai bune proiecte imobiliare. Percepţia investitorilor este mai bună în ultimele luni.

"Sfârşitul anului a fost marcat de o creştere a încrederii în fundamentele economice ale României, o percepţie pozitivă de ţară care a marcat revenirea interesului şi demararea unor importante tranzacţii care se află în fază avansată de negociere. Interesul investitorilor este concentrat pe produsele prime, investiţiile cu produse secundare sau din zone non-centrale fiind foarte limitate", se menţionează în raport.

 

 

×
Subiecte în articol: imobiliare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close