Antena 3 CNN Economic Imobiliare Berlusconi scoate la vânzare vila orgiilor pentru 450 milioane de euro

Berlusconi scoate la vânzare vila orgiilor pentru 450 milioane de euro

Berlusconi scoate la vânzare vila orgiilor pentru 450 milioane de euro
Sursa foto: berlusconi
19 Noi 2009   •   15:30

Premierul italian Silvio Berlusconi a scos la vânzare vila care l-a plasat vara aceasta în centrul unui scandal sexual. Preţul cerut a atins aproape 450 de milioane de euro, scrie Corriere della Sera . Ziarul italian spune că suma ceruta pentru vila Certosa a speriat deja câţiva miliardari rusi, însă nu şi familia arabă Al Nayhan, din Abu Dhabi.

Administratorul imobiliar al premierului italian nu a dorit să comenteze informaţia. În ciuda lipsei confirmării, publicaţia e de părere că Berlusconi îşi doreşte pur şi simplu să scape de respectiva proprietate pentru că acolo intimitatea i-a fost violată.

Patrizia D'Addario, o italiancă în vârstă de 42 de ani, din provincia Bari (regiunea Puglia, sud) a declarat în urmă cu circa două luni că Gianpaolo Tarantini, unul dintre angajaţii lui Berlusconi, i-a oferit bani pentru a participa la una dintre petrecerile organizate de premier la vila sa.
Într-un interviu acordat Corriere della Sera, Patrizia D'Addario a mai dezvăluit că întâlnirile cu premierul Berlusconi şi participarea la petrecerile acestuia au ajutat-o să candideze în alegerile locale din Bari.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close