Antena 3 CNN Economic Imobiliare Oferte imobiliare de NEREFUZAT. "NOUĂ apartamente la 450.000 de euro, în nordul Bucureştiului"

Oferte imobiliare de NEREFUZAT. "NOUĂ apartamente la 450.000 de euro, în nordul Bucureştiului"

Oferte imobiliare de NEREFUZAT. "NOUĂ apartamente la 450.000 de euro, în nordul Bucureştiului"
de O.P.    |    03 Oct 2014   •   10:12

Case de lux, hoteluri şi chiar blocuri întregi sunt scoase la licitaţie de băncile care i-au executat silit pe proprietari. Pentru a-şi recupera prejudiciul unitatea financiară vinde casele, apartamentele, terenurile sub preţul existent pe piaţă.

Cumpărătorii trebuie să urmărească în permanenţă site-urile băncilor care organizează astfel de licitaţii, pentru că ofertele sunt de cele mai multe ori de nerefuzat. Un singur lucru trebuie să aveţi: bani!

Cea mai scumpă proprietate pe care BCR o scoate la vânzare este un imobil cu 9 apartamente, evaluat la 450.000 de euro. Clădirea se află în partea de nord a Bucureştiului şi are o suprafaţă utilă de 350 de metri pătraţi.

Aceeaşi bancă vrea 291.500 de euro pe o vilă cu 4 camere, situată în Capitală şi având cu o suprafaţă utilă de 219 mp. Vila este construită în 2002. "În curte, pe latura din dreaptă, este amenajată o mică grădină pentru flori şi arbuşti ornamentali, iar în partea din spate este amenajată o zonă de barbeque”, îi "îmbie" BCR pe posibilii cumpărători.

Pe locul 3 între cele mai scumpe imobile executate silit de BCR şi scoase acum la licitaţie se află o vilă cu 8 camere, cu o suprafaţă utilă de 225 metri pătraţi, construită în 2008. BCR este dispusă să cedeze imobilul contra unei sume de 150.000 de euro.

Clădirea se este amplasată într-o zona rezidenţială de case, în partea de nord a municipiului Bucureşti, în cartierul Bucureştii Noi.

Pe site-ul de executări silite administrat de BRD cea mai scumpă proprietate scoasă la licitaţie este un hotel de 4 stele, cu un preţ de pornire de 1,45 milioane de euro. Hotelul are 35 de camere, se află în staţiunea Azuga, judeţul Prahova, fiind construit în 2008. O casă cu parter şi un etaj în Mogoşoaia, Ilfov, construită în 1970, plus un teren de peste 5.600 mp sunt scoase “la pachet” la licitaţie de Raiffeisen. Preţul de pornire a licitaţiei este 1,2 milioane de euro, scrie gândul.info.

Pe site-ul aceleiaşi bănci mai iese în evidenţă şi vila "Vişinul" din Neptun, Constanţa, pe care Reiffeisen cere 373.800 de euro, iar o casă în Bucureşti construită în anul 2000, este evaluată la 344.000 euro.

×
Subiecte în articol: imobiliare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close