Antena 3 Economic Imobiliare Pariul pe care nu toată lumea îl va câştiga în 2013. Ce se va întâmpla pe piaţa imobiliară în acest an

Pariul pe care nu toată lumea îl va câştiga în 2013. Ce se va întâmpla pe piaţa imobiliară în acest an

de O.P.    |    15 Ian 2013   •   12:51
Pariul pe care nu toată lumea îl va câştiga în 2013. Ce se va întâmpla pe piaţa imobiliară în acest an

 Locuinţele noi în zone vandabile, spaţiile comerciale stradale, terenuri agricole sau pentru investiţii energetice, acestea ar fi vedetele anului 2013 în materie de oportunităţi în această zonă.

Analiştii argumentează în favoarea plasamentelor imobiliare, dar avertizează că riscurile investiţionale sunt direct proporţionale cu randamentele obţinute.

Si în 2013 tranzacţiile de pe piaţa imobiliară vor fi dominate de investitorii independenţi (de bănci) în ceea ce priveşte sursele de finanţare.

Marea problemă a operatorilor de pe piaţă este limitarea sprijinului bancar pentru investiţiile imobiliare. Acesta a fost şi rămâne în continuare restrictiv şi nimeni nu se aşteaptă ca în 2013 să asistăm la cine ştie ce efervescenţă financiară în acest domeniu.

Citeşte mai multe despre acest subiect, pe www.incomemagazine.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close