Antena 3 CNN Economic Imobiliare Târg imobiliar în Capitală. Preţul mediu al apartamentelor este de 70.000 de euro (VIDEO)

Târg imobiliar în Capitală. Preţul mediu al apartamentelor este de 70.000 de euro (VIDEO)

Târg imobiliar în Capitală. Preţul mediu al apartamentelor este de 70.000 de euro (VIDEO)
17 Iul 2010   •   20:23



Nici căldura de afară şi nici tăierile salariale nu reuşesc să topească preţurile locuinţelor. Cel mai recent târg imobiliar din Capitală arată că preţul mediu al apartamentulor scoase la vânzare este de 70.000 de euro. O cifră care rezonează mai mult cu boom-ul imobiliar din 2008, decât cu vremurile aspre pe are le trăim.

Dezvoltatorii imobiliari nu par dispuşi să coboare prea mult ştacheta. Reducerile medii sunt între 3.000 şi 5.000 de euro.  Asta deşi cererea e tot mai mică în comparaţie cu oferta sporită.

Preţuri la care se adaugă costurile cu parcarea sau cu alte facilităţi. De aici şi dezamăgirea multor potenţiali clienţi.

Izabela şi Mircea împlinesc un an de la căsătorie. Moment numai bun pentru a-şi cumpăra o locuinţă, mai ales că acum stau cu părinţii. Ştiu exact ce vor: un apartament cu două camere pe care nu pot da mai mult de 60.000 de euro.

Sună bine, dar aveţi grijă! Sunt reguli de aur de care trebuie să ţineţi cont în achiziţionarea unii apartament.

Nu de alta, dar sunt mulţi care au plătit apartamente niciodată finalizate. O problemă poate apărea şi în cazul unui credit. Potrivit analiştilor , întârzierile care apar în cazul programului prima casă îi determină pe români să se îndrepte spre un credit obişnuit. De regulă, mai scump. Există însă şi oferte pentru cei neatinşi de criză. Este vorba despre vile care încep de la 300.000 euro şi ajung până la un milion de euro.



Foto: VideoNews

Observator

×
Subiecte în articol: apartamente credit vile
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close