Antena 3 CNN Economic Vestea momentului pentru toți românii cu salariu minim pe economie! Marcel Ciolacu a făcut anunțul

Vestea momentului pentru toți românii cu salariu minim pe economie! Marcel Ciolacu a făcut anunțul

Premierul Marcel Ciolacu vine cu vești bune pentru milioane de români care primesc, în acest moment, salariul minim pe economie.

Vestea momentului pentru toți românii cu salariu minim pe economie! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Laura Dinu    |    21 Noi 2023   •   08:54

Acesta a declarat că dorește ca, de anul următor, să înceapă scăderea impozitării muncii pentru românii remunerați cu salariul minim pe economie. Premierul a subliniat însă că măsura va fi luată în funcție de execuția bugetară.

"Eu îmi doresc ca anul viitor, în funcție şi de măsurile fiscale luate şi vedem şi combaterea evaziunii, să încercăm să începem să scădem impozitarea muncii pentru cei cu salariul minim pe economie. Asta este de fapt și de drept marea provocare.

Vom vedea execuția bugetară și, în funcție de asta, vom hotărî cum vom proceda. Eu cred că adevărata provocare anul viitor va fi această scădere a impozitării muncii", a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Premierul a subliniat, totodată, că anul următor românii nu vor avea impozite noi.

"Am promis foarte clar că nu vom veni cu impozite noi, deci nu vom merge în oglindă cu impozitarea capitalului. Acel lucru sunt convins că se va face cu reforma fiscală trecută în PNRR, nu de către Ciolacu. Eu n-am știut, la fel ca dumneavoastră.

Și ca să vă mai spun un lucru: am dat și eu, ca prim-ministru al României, să mi se pună și mie PNRR-ul la dispoziție. Nu există. Dacă dumneavoastră ați mai auzit așa ceva: în Guvernul României proiectul PNRR-ului nu există. Astfel de oameni s-au ocupat de banii dumneavoastră", a mai spus premierul.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Diana Șoșoacă este candidat la Primăria Capitalei
x close