Antena 3 CNN Economic Ponta: Autostrada Comarnic-Braşov va fi gata la sfârşitul lui 2016

Ponta: Autostrada Comarnic-Braşov va fi gata la sfârşitul lui 2016

Ponta: Autostrada Comarnic-Braşov va fi gata la sfârşitul lui 2016
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    03 Dec 2013   •   07:28
Contractul pentru Autostrada Comarnic-Braşov va fi semnat până la sfârşitul anului, iar lucrarea va fi gata la finalul anului 2016, a anunţat premierul Victor Ponta luni seara, la Antena 3.
 
"Eu vă garantez că suntem într-o fază foarte avansată şi semnăm anul acesta Comarnic-Braşov. Anul viitor avem în buget puţi banii pentru autostrada Transilvania, cea începută în 2004 şi abandonată din 2005", a spus şeful Guvernului, avansând ca dată pentru încheierea lucrărilor pentru tronsonul Comarnic-Braşov "finalul lui 2016".
 
Întrebat dacă introducerea unei taxe suplimentare pe carburanţi era singura soluţie pentru Guvern, în condiţiile relansării economice, premierul a negat, explicând însă că banii proveniţi din această taxă vor finanţa investiţiile în infrastructură.
 
"Nu era singura soluţie. Am avut de ales între a face ceea ce a făcut Traian Băsescu - să taie pensii, salarii sau să mărească taxe cum a fost TVA-ul pe care realmente o plăteşte orice om din această ţară - şi a găsi în paralel cu creşterile de pensii, cu mărirea salariului, o soluţie prin care să putem să finanţăm investiţiile în infrastructură (...) legate de autostrada Comarnic-Braşov, de autostrada Transilvania şi de toate celelalte proiecte pe care le avem", a spus Victor Ponta. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close