Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG. 4 televizoare bune sub 700 de lei

Reduceri eMAG. 4 televizoare bune sub 700 de lei

Reduceri eMAG. 4 televizoare bune sub 700 de lei
13 Feb 2017   •   15:43
În această perioadă, magazinul online emag.ro desfășoară o campanie de reduceri eMAG la televizoare.
 
Reducerile eMAG la televizoare pornesc de la câteva sute de lei și ajung până la 5.900 de lei.
 
În cadrul campaniei eMAG.ro, mai multe televizoare bune pot fi cumpărate la prețuri mai mici de 700 de lei.
 
Iată cele mai interesante oferte:
 
1. Un televizor LED Star-Light, cu diagonala de 51 cm, 20DM3500, HD Ready, inclus în campania de reduceri eMAG, costă acum 439,99 lei.
Dacă sunteți în căutarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfectă pentru dumneavoastră.
 
Datorită timpului de răspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, iar asta vă aduce mai aproape de realitatea mișcărilor naturale. Folosind o tehnologie avansată, unghiul de vizibilitate a fost mărit până la 176 grade, astfel încât puteți viziona clar din aproape orice poziție.
 
Orice încăpere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorită intrarii HDMI și portului USB ale acestui aparat la care puteți conecta mai multe dispozitive. Datorită funcției CI+ puteți introduce cardul direct în televizor.
 
Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii și beneficiază de toate porturile necesare pentru a face mai ușoară conectarea la orice sursă de semnal. Slotul CI+ este și el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul său reușind să eliminați o bună parte din cabluri. Astfel, nu mai aveți nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu și puteți opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminați astfel decodorul vechi, cablurile eferente și o telecomandă suplimentară.
 
Televizorul este și ușor de instalat sau de montat. Din momentul în care scoateți aparatul din cutie și până îl montați pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapidă și o poate realiza oricine.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

Reduceri eMAG la televizoare Philips

 
2. Un televizor LED Philips, 55 cm, 22PFH4000, Full HD, se află la reducere și costă 639,03 lei.
 
Cu Digital Crystal Clear de la Philips beneficiați de 69 miliarde de culori și de un super contrast dinamic de 500.000:1. Calitatea imaginii este desăvârșită și vă puteți bucura de tehnologia LED la rezolutția FULL HD (1920x1080).
 
Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz îmbunătățește reproducerea mișcărilor, producând imagini clare și vibrante. Noul standard PMR de la Philips combină cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii oferind o claritate de neegalat a mișcării.
 
Veți avea două porturi HDMI pentru a conecta dispozitivele dvs. Cu ajutorul Philips Easylink o să aveți nevoie de o singură telecomandă pentru a controla DVD/Blu-ray playerul sau sistemul Home Cinema.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

Reduceri eMAG la televizoare Samsung

 
3. Un televizor LED Samsung, 55 cm, LT22E390EW, Full HD, are o reducere de 100 de lei și costă 649,99 lei.
 
TE390 excelează la multitasking, oferind posibilitatea de a comuta cu ușurință de la funcția de monitor PC la TV sau chiar de a folosi ambele funcții simultan, împărțind ecranul.
 
Noul design elegant, accentuat de rama subțire și lumina albastră discretă, conferă caracter spațiului înconjurător.
 
• Noul design suplu ToC: Având un nou finisaj albastru semitransparent, tehnologia inovatoare Samsung Touch of Color optimizează spațiul înconjurător și îi conferă o nota distinctă.
 
• Rama supla și subțire: Rama este ultrasubțire pe toate cele patru laturi, în special pe cea inferioară. Pe lângă faptul că îi conferă un aspect minimalist și modern, acesta atrage privirea spre ecran în mod natural.
 
• Suport în formă de T: Utilizarea designului Touch of Color pentru suportul în formă de T completează ansamblul cu un finisaj rafinat și minimalist.
 
Modelul T390 oferă un unghi de vizibilitate de 178° atât orizontal, cât și vertical, asigurând o experiență de vizionare optimă și mai comodă. Unghiul larg permite păstrarea calității imaginii din orice unghi de vizionare, fiind astfel ecranul perfect pentru vizionarea de filme și fotografii.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.
 

Reduceri eMAG – televizoare sub 700 de lei

 
4. Un televizor LED LG, 55 cm, 22MT44DP, Full HD, costă 699,99 lei.
 
Rezoluția FULL HD vă aduce o calitate a imaginii magnifică prin acuratețea culorilor, contrast vizual și claritate. Funcția HD DivX permite redarea de clipuri video la înaltă definiție. De asemenea, puteti transfera pur și simplu video prin USB.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close