Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG televizoare. Prețurile scad sub 400 de lei

Reduceri eMAG televizoare. Prețurile scad sub 400 de lei

Reduceri eMAG televizoare. Prețurile scad sub 400 de lei
30 Noi 2016   •   14:42
Reduceri eMAG televizoare. În această perioadă, magazinul online emag.ro are reduceri substanțiale la televizoare de la diferite branduri. Ofertele sunt incluse în campania emag.ro „Marea unire a prețurilor mici”, dedicată Zilei Naționale.
 
Televizoarele Samsung, Philips, Smart Horizon, NEI, Star-Light, LG, Sony, Panasonic sau SmartTech sunt acum la ofertă și au prețuri mult mai mici decât de obicei.
 
Reducerile eMAG la televizoare sunt de până la 45%.

 

Reduceri eMAG televizoare full HD

 
Iată câteva dintre cele mai atractive oferte incluse în campania eMAG:
 
1. Unul dintre cele mai interesante televizoare aflate la reducere pe emag.ro în această perioadă este televizorul LED Smart Horizon, cu diagonala de 140 de cm, 55HL733F, Full HD.
 
Televizorul are o reducere substanțială, de 39%.
 
Datorită tehnologiei LED, puteți naviga de la cele mai adânci tonuri de negru până la cele mai strălucitoare detalii de lumină. Mai mult, aveți parte de o durată de viață mai mare a ecranului apelând la un consum redus de energie și vă puteți bucura de mai multă culoare beneficiind de contrast și luminozitate superioară.
 
Clear Motion Engine (CME) reprezintă standardul Horizon pentru claritatea de excepție a imaginilor în mișcare de pe display, fiind rezultatul combinării procesării video unice, a numărului de cadre pe secundă, a ratei de reîmprospătare pentru fiecare cadru și a tehnologiei avansate de reglare a luminii de fundal.
 
Puteți uita de DVD-uri sau de orice alte dispozitive de redare audio/video deoarece veți profita din plin de portul USB 2.0 din dotarea televizorului SMART TV de la HORIZON. Puteți înregistra emisiunile/filmele preferate folosindu-vă de funcția PVR integrată pe televizor.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG televizoare de pe emag.ro.

Reduceri eMAG televizoare – prețuri de sub 400 de lei

 
2. Un televizor LED Star-Light, 19DM3000, HD Ready, este la ofertă pe emag.ro și poate fi cumpărat la prețul de 399,99 lei.
 
Fie că vreți să urmăriți meciul echipei preferate, să priviți peisajele minunate din emisiunile educative sau să urmăriți serialul preferat, cu televizorul Star-Light 19DM3000 veți descoperi magia culorilor vii.
 
Așadar, dacă sunteți în căutarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfectă pentru dumneavoastră.
 
Datorită timpului de răspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, iar asta vă aduce mai aproape de realitatea mișcărilor naturale. Folosind o tehnologie avansată, producătorul a reușit să mărească unghiul de vizibilitate până la 176 grade, astfel încât dumneavoastra veți putea viziona clar din aproape orice poziție.
 
În plus, orice încăpere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorită intrării HDMI și a portului USB ale acestui aparat la care puteți conecta mai multe dispozitive. Puteți uita de receiver-ul clasic TV și de cablurile care îl însoțesc: datorită funcției CI+ puteți introduce cardul direct în televizor.
 
Cu ajutorul funcției EPG puteți selecta emisiunile preferate și puteți programa orele de vizionare. EPG va fi în foarte scurt timp noul dumneavoastră ghid TV, simplu și mereu la îndemână.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG televizoare de pe emag.ro.

Reduceri eMAG televizoare Samsung

 
3. Un televizor LED Samsung, cu diagonala de 68 de cm, LT28E310EW, HD, are o reducere de 25% și costă 749,99 lei.
 
Modelul TE310 vă ajută să treceți ușor de la utilizarea sa ca monitor pentru PC la cea de televizor și vă permite chiar să le vizualizați pe ambele simultan, pe un ecran scindat.
 
Modelul TE310 are un unghi de vizualizare de 178° atât pe orizontală, cât și pe verticală, pentru o experiență de vizualizare optimă și mai comodă.
 
Unghiul mai larg oferă aceeași calitate a imaginii din orice unghi de vizualizare frontal, fapt care îl face ecranul perfect pentru a urmări filme și a privi fotografii.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG televizoare de pe emag.ro.

Reduceri eMAG televizoare Philips

 
4. Un televizor LED Philips, cu diagonala de 80 de cm, 32PHT4201/12, HD, are o reducere de 20% și costă 799,99 lei.
 
Procesorul de imagine Philips Digital Crystal Clear vă oferă imagini clare, indiferent de sursă. De la canale TV la poze, filme și serialele preferate, vă puteți bucura de imagini clare și pline de detaliu.
 
Softul special Philips analizează 6.400 de zone diferite ale imaginii și astfel vă oferă cel mai bun contrast pentru imagini cât mai clare și reale.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG televizoare de pe emag.ro.
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close