Antena 3 CNN Economic Revoluția prețurilor. Reduceri de până la 50% la eMAG

Revoluția prețurilor. Reduceri de până la 50% la eMAG

Revoluția prețurilor. Reduceri de până la 50% la eMAG
17 Ian 2017   •   09:45

Magazinul online eMAG a demarat campania de reduceri Revoluția prețurilor, care oferă electronice cu discounturi consistente.

Campania de reduceri durează trei zile, între 17 și 19 ianuarie, și pune la bătaie, la prețuri foarte avantajoase, telefoane, tablete, ceasuri inteligente, accesorii și produse smart home.

Puteți profita de toate ofertele eMAG dacă intrați aici.

Pe lângă produsele electronice, eMAG are oferte excelente și la televizoare, aparate foto, electrocasnice, cadouri, produse de îngrijire personală, parfumuri, cosmetice, jucării, cât și alte articole pentru copii.

Revoluția prețurilor eMAG. Telefoane

Multe telefoane de top beneficiază azi de reduceri consistente.

De exemplu, dacă optați pentru un telefon Samsung Galaxy S7, cu 32 GB de memorie, aveți un discount de 30 la sută, în timp ce versiunea Galaxy S7 Edge are o reducere de 23 de procente.

Și modelele Apple sunt disponibile la prețuri excelente în aceste zile. iPhone 5S poate fi cumpărat cu o reducere de 12 procente, în timp ce iPhone 7, cu 32 GB, are un discount de 8 la sută.

Pentru a consulta întreaga listă cu reduceri la telefoane de la eMAG, intrați aici.

Revoluția prețurilor eMAG. Televizoare

Televizoarele cu diagonală mare au reduceri pe măsură în aceste zile la cel mai mare magazin online din Romnia.

Astfel, puteți cumpăra un televizor cu diagonala de 122 de centimetri cu doar 1.199 de lei, cu un discount de 36 la sută. 

Un televizor LED Smart Samsung, care emite în Full HD, cu diagonala de 101 cm, poate fi achiziționat cu o reducere de 39 la sută, în timp ce un model de 139 de centimetri are incredibilul preț de doar 1.699 de lei.

Pentru a profita de toate reducerile la televizoare de la eMAG din aceste zile, intrați aici.

Revoluția prețurilor eMAG. Electrocasnice

Cu ocazia campaniei de reduceri din aceste zile, eMAG pune la bătaie o gamă largă de produse electrocasnice la prețuri foarte mici.

Astfel, dacă sunteți în căutarea unor aparate frigorifice, mașini de spălat rufe sau vase, incorporabile, aragazuri și cuptoare cu microunde, aspiratoare sau roboți de bucătărie, nu ratați ofertele eMAG.

Pentru a consulta întreaga listă cu reduceri, intrați aici.

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close