Antena 3 Economic Ziua eMAG televizoare. 6 decembrie te surprinde cu reduceri uriașe

Ziua eMAG televizoare. 6 decembrie te surprinde cu reduceri uriașe

06 Dec 2016   •   16:20
Ziua eMAG televizoare. 6 decembrie te surprinde cu reduceri uriașe
Ziua eMAG televizoare. În acest an, ziua eMAG va fi sărbătorită pe 6 decembrie, printr-o campanie uriașă de reduceri eMAG. În 2016 se împlinesc 15 ani de existență a magazinului online emag.ro.
 
Ziua eMAG a început.
 
 
emag.ro a anunțat că, de ziua eMAG 6 decembrie, oferă reduceri în valoare totală de 10 milioane de lei.
 
Ca și în anii trecuți, ziua eMAG a debutat dis-de-dimineață. În 2015, ziua eMAG a început în jurul orei 7.30.
 
 
În acest an, reducerile eMAG la televizoare sunt foarte avantajoase și ajung la 45%.
 
Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri de ziua eMAG:
 
* Un televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM4000, HD Ready are o reducere de 17% și poate fi cumpărat cu 699,99 lei.
 
* Televizorul LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40K6372, Full HD, are o reducere de 39%.
 
* Un televizor LED Smart Samsung, 123 cm, 49KU6402, 4K Ultra HD are o reducere de 40%.

Ofertele sunt AICI.
 
În campania de reduceri oferite de ziua eMAG sunt incluse și televizoare de la diferite branduri: Panasonic, Star-Light, Horizon, SmartTech sau Hyundai, dar și Samsung, LG, Philips sau Sony.
 
Ofertele de ziua eMAG 6 decembrie sunt disponibile pentru diferite televizoare, de la cele cu rezoluții HD sau Full HD până la cele Ultra HD / 4K. De asemenea, sunt la ofertă televizoare cu diagonale diferite: de la cele cu diagonala de 80 de cm până la cele cu diagonala de peste 152 de cm.
 

Ziua eMAG televizoare Philips

 
De ziua eMAG 6 decembrie, emag.ro are reduceri mari la televizoare Philips.
 
1. Televizor LED Philips, 80 cm, 32PHT4201/12, HD. Procesorul de imagine Philips Digital Crystal Clear oferă imagini clare: de la canale TV la poze, filme și serialele preferate, acum vă puteți bucura de imagini clare și pline de detaliu.
 
Picture Performance Index vine să simplifice toate acele valori de neînțeles din fișele tehnice atunci când vorbim de calitatea imaginii: acum, cea mai buna imagine se va bucura de cel mai mare index de performanță.

Mai mult, softul special Philips analizează 6.400 de zone diferite ale imaginii și oferă cel mai bun contrast pentru imagini cât mai clare și reale.
 
 

Ziua eMAG televizoare Samsung

 
emag.ro a inclus în campania ziua eMAG 6 decembrie și televizoare Samsung.

2. Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4000, HD. Utilizând un algoritm avansat de îmbunătățire a calității imaginilor, funcția Wide Colour Enhancer de la Samsung îmbunătățește calitatea imaginilor și redă chiar și cele mai mici detalii. Acum puteți vedea culori mult mai vii, cu Wide Colour Enhancer.
 
Datorită posibilității de conectare prin HDMI (High Definition Multimedia Interface), televizorul Samsung vă transformă sufrageria dumneavoastră într-un centru de divertisment multimedia. Cu ajutorul funcției ConnectShare Movie, vă puteți conecta unitatea de memorie USB sau componenta HDD la televizor și beneficiați instantaneu de filme, fotografii sau muzică. Acum vă puteți bucura de o largă varietate de conținut, direct pe ecranul televizorului, din confortul camerei de zi.
 

Ziua eMAG televizoare - Toate reducerile la televizoare de ziua eMAG sunt AICI.

Ziua eMAG televizoare LG

 
3. Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH530V, Full HD.
 
Cea mai nouă și avansată tehnologie LG, Triple XD Engine, oferă cel mai înalt grad de excelență în privința culorii, a contrastului și a clarității.
 
Acum, televizoarele LG sunt mult mai ușor de utilizat. Acestea au o interfață simplă și intuitivă astfel încât puteți naviga ușor și rapid prin comenzile și setările de bază. Aveți access foarte rapid la funcții precum: setări, ghid, programe, jocuri, listă intrări. Totodată, împreună cu telecomanda specială LG Quick Remote, utilizarea televizorului a devenit mai prietenoasă și mai distractivă. În plus, vă puteți bucura de gaming în sistem multiplayer, alături de prieteni.
 
Virtual Surround oferă o experiență de sunet superioară și îmbogățește experiența de vizualizare.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close