Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Furtună puternică la Constanța. Mai mulți copii care se antrenau cu caiacele pe lacul Siutghiol, salvați la limită: "Au început să plângă"

Furtună puternică la Constanța. Mai mulți copii care se antrenau cu caiacele pe lacul Siutghiol, salvați la limită: "Au început să plângă"

Operațiune specială de salvare la Constanța, acolo unde, din cauza furtunii puternice, mai mulți copii au rămas blocați cu caiacele în largul lacului Siutghiol.

Furtună puternică la Constanța. Mai mulți copii care se antrenau cu caiacele pe lacul Siutghiol, salvați la limită: "Au început să plângă"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iul 2023   •   16:40

Când a început furtuna, copiii se antrenau cu caiacele pe lacul Siutghiol, aceștia fiind luați de curenţi şi duşi într-o zonă greu accesibilă.

Antrenorul care îi însoțea pe micuți a făcut tot posibilul pentru a-i proteja până la venirea salvatorilor.

"Ne-a prins la jumătatea distanței dintre mal și insulă, iar vântul ne-a împins în stuf. I-am ținut pe copii unii lângă alții până au venit colegii noștri de la club.

Când am ajuns la stuf au început să plângă, dar i-am liniștit și le-am spus că nu o să se întâmple nimic", a povestit antrenorul.

Citește și: Un muncitor a murit după ce a fost prins sub un lift, în Mina Băița din județul Bihor

Salvatorii ajunși la fața locului au intervenit cu mai multe ambarcaţiuni pentru a-i aduce pe copii la mal.

În urma incidentului, o singură fetiță a fost transportată la spital, după ce a suferit un atac de panică.

 

×
Subiecte în articol: lacul Siutghiol copii furtuna
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close