Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Decizii de ultimă oră în dosarul politicianului acuzat de pedofilie. Cineva îl protejează pentru a nu-şi pierde funcţia

Decizii de ultimă oră în dosarul politicianului acuzat de pedofilie. Cineva îl protejează pentru a nu-şi pierde funcţia

În ediția de vineri seară a emisiunii Exces de putere de la Antena 3, au fost prezentate detalii de ultimă oră din dosarul politicianului acuzat de pedofilie. Doi bărbaţi din anturajul său au fost arestați, în timp ce politicianul a fost protejat pentru a nu-şi pierde funcția. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Decizii de ultimă oră în dosarul politicianului acuzat de pedofilie. Cineva îl protejează pentru a nu-şi pierde funcţia
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Noi 2021   •   23:22

Scandalul de pedofilie din sânul organizaţiei PNL Ilfov ia proporţii. Primarul comunei Ştefăneştii de Jos, Ionel Robert Ștefan este anchetat de procurorii DIICOT pentru act sexual cu un minor şi trafic de minori, după ce ar fi abuzat o copilă de 12 ani.

În vară, edilul a fost reţinut 24 de ore. Potrivit declarațiilor victimei, primarul ar fi siluit-o chiar în timp ce era gravidă în trei luni.

I-a fost adusă ca ofrandă de unul din oamenii săi de bază. Copila ar fi încercat să scape, dar a fost constrânsă de oamenii primarului.

După ce ar fi batjocorit-o edilul i-ar fi dat victimei 250 de lei şi i-ar fi spus celor care i-ar fi dus-o că e gravidă. Nu a fost singura întâlnire forțată cu Ionel Robert Ștefan, iar acesta nu a refuzat deşi știa clar că fata nu e majoră şi mai e și însărcinată. Pentru aceste fapte o parte din dosar a fost trimisă la DIICOT.

Decizii de ultimă oră în dosarul politicianului acuzat de pedofilie. Cineva îl protejează pentru a nu-şi pierde funcția

Detaliile anchetei sunt oribile. La audieri, copila a povestit cum doi ani a fost batjocorită de cei din anturajul primarului. Florin Bucur zis 'Râmă' şi Radu Eftimie zis 'Pele' sunt judecaţi la Buftea pentru viol şi influențarea declarațiilor în formă continuată. Sunt singurii arestați în acest dosar, primarul comunei Ştefăneştii de Jos, Ionel Robert Ștefan, fiind încă liber.

Imaginile șantajului şi cine îl protejează pe politician ca să nu îşi piardă funcția vedem, pe larg, în materialul de mai jos

Primarul din Ștefăneștii de Jos ar fi cumpărat cu bani tăcerea familiei fetiței de 13 ani. Antena 3 a aflat despre ce sumă ar fi vorba

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Carmina Pricopie, şefa departamentului de Investigații de la Antena 3, primarul Ștefan Ionel Robert ar fi dat familiei o sumă importantă de bani pentru a-i cumpăra tăcerea.

„Pare că ulterior această relație a continuat pentru că, din informațiile mele chiar și după naștere primarul a menținut relația cu fetița, cu acordul familiei și ar fi oferit acesteia 10.000 de lei ca totul să rămână sub tăcere, pentru că exista un dosar penal încă de la momentul respectiv.

Ce mi se pare mie șocant în toate această poveste e că pe mine m-au sunat polițiștii de la Poliția Ilfov care erau șocați, siderați, îngroziți și care cumva cereau sprijinul, adică ei s-au trezit în postura de a elibera un om asupra căruia planează astfel de acuzați", a spus Carmina Pricopie.

×
Subiecte în articol: pedofilie copil insarcinata
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close