Antena 3 CNN Actualitate Ce a pățit Mircea Badea după ce a decis să meargă pe Valea Prahovei: "Îmi venea să și râd în văicăreală, mai stăteam pe acolo, pe la Comarnic și..."

Ce a pățit Mircea Badea după ce a decis să meargă pe Valea Prahovei: "Îmi venea să și râd în văicăreală, mai stăteam pe acolo, pe la Comarnic și..."

Un tânăr corporatist are o propunere pentru a rezolva problema aglomerației de pe Valea Prahovei. Acesta a lansat o petiție online în care românii sunt invitați să boicoteze Valea Prahovei până când vom avea o autostradă.

Ce a pățit Mircea Badea după ce a decis să meargă pe Valea Prahovei: "Îmi venea să și râd în văicăreală, mai stăteam pe acolo, pe la Comarnic și..."
Sursa foto: foto: captura Antena 3
06 Ian 2020   •   23:54

Subiectul a fost comentat, luni, de Mircea Badea, la În gura presei.

"Sunt câteva momente este o văicăreală națională: e aglomerat pe Valea Prahovei! Da, e, ce să vezi! A fost întotdeauna și cred că în timpul vieții mele va fi aglomerat pe Valea Prahovei.

Adică în vacanța de iarnă te așteptai că nu e aglomerat pe Valea Prahovei? Ba da! Eu am fost pe Valea Prahovei, nu din cauză că mi-am dorit eu, ci pentru că a fost o conjunctură...

Dar am ajuns pe Valea Prahovei. Am stat în mașină ca berilă? Am stat. Asta cu văicăreala, însă, e ca și cum de-ai fi așteptat ca dintr-o dată ca un miracol să vină cineva să facă ceva. Îmi venea să și râd în văicăreală, mai stăteam pe acolo, pe la Comarnic și mâncam semințe virtuale", a spus Mircea Badea.

 

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close