Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: "Toată omenirea e cu masca pe față. Văd că avem valul trei care înțeleg că e mai nasol ca toate"

Mircea Badea: "Toată omenirea e cu masca pe față. Văd că avem valul trei care înțeleg că e mai nasol ca toate"

Mircea Badea, despre pandemia de coronavirus: Foarte greu de crezut că vom ieși curând din această situație.

Mircea Badea: "Toată omenirea e cu masca pe față. Văd că avem valul trei care înțeleg că e mai nasol ca toate"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    14 Mar 2021   •   23:32

Foarte greu de crezut că vom ieși curând din această paradigmă mondială, din multe motive. Cele sanitare și altele, a spus Mircea Badea, duminică, la Antena 3.

”Eu n-am avut mari stresuri spre zero apropo de cretinismele alea cu CIP-ul din vaccin, nici măcar cu privire la marile efecte secundare. Principala mea întrebare...bă, o fi bun de ceva? Asta m-am gândit”, a mai spus realizatorul emisiunii ”În gura presei”.

”Ni s-a spus inițial că masca rezolvă cazul. (...) Toată omenirea e cu masca pe față. Văd că avem valul trei care înțeleg că e mai nasol ca toate”, a adăugat el.

Bilanţ COVID-19 din 14 martie 2021. 4383 noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore

Bilanţ COVID-19 din 14 martie 2021. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat ultimele statistici înregistrate în România, în ultimele 24 de ore, în contextul pandemiei de coronavirus.

Până duminică, 14 martie 2021, pe teritoriul României, au fost confirmate 859.709 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 783.642 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.383 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 926 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 21.483 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close