Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre scandalul cu Roșia Montană: „Eu sper să piardă România și să fim buni de plată”

Mircea Badea, despre scandalul cu Roșia Montană: „Eu sper să piardă România și să fim buni de plată”

Mircea Badea, despre scandalul cu Roșia Montană: „Eu sper să piardă România și să fim buni de plată”
08 Aug 2017   •   00:13

Mircea Badea a vorbit în pasa emisiunii „Sinteza Zilei” cu „În gura presei”, despre procesului ținut la secret în România și care, dacă va fi pierdut, ne va costa 4,4 miliarde de dolari. Gabriel Resources, compania-mamă a Roşia Montană Gold Corporation, solicită, la curtea internaţională de arbitraj de la Washington, despăgubiri de 4,4 miliarde de dolari din partea statului român, pentru blocarea proiectului minier Roşia Montană.

„Eu sper să piardă România și să fim buni de plată. Eu pot să pun banii jos acum, pentru mine și familia mea ca să scap de o problemă. Eu deja consider că am pierdut, adică îi pun de-o parte. Tata mi-a zis asa: în viață, două lucruri se plătesc - domnia și prostia”, a spus Mircea Badea.

„Ne aducem aminte anul 2013. Noi eram aici la Antena 3 și aveam alte preocupări. Adică Roșia Montană era un subiect, dar pentru mine erau altele care mi se păreau mai importante. Pentru domnul Soros, normal că era important pentru că adversarul său era cu Gold Corporation. Și a vorbit Soros cu ONG-urile și au făcut propagandă, agitație. ONG-urile lui Soros au scos niște oameni pe stradă. La un moment dat, cei care protestau pentru Roşia Montană au avut o problemă să ne înjure pe noi, Badea şi Gâdea. Ei nu s-au uitat la Antena 3, ei se uitau în iPhone, nu se uitau la televizor”, a mai spus Mircea Badea.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close