Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: „E important dacă doamna Kovesi este o groupie a politicienilor care o pot ajuta într-un anumit moment”

Mircea Badea: „E important dacă doamna Kovesi este o groupie a politicienilor care o pot ajuta într-un anumit moment”

Mircea Badea: „E important dacă doamna Kovesi este o groupie a politicienilor care o pot ajuta într-un anumit moment”
Sursa foto: Foto: Antena 3
02 Mai 2017   •   23:43

Mircea Badea a afirmat, în pasa ediției de marți a emisiunii În gura presei, cu Sinteza Zilei, că președintele României ar fi trebui să reacționeze în scandalul fraudării alegerilor prezidențiale din 2009.

”Sigur că e foarte important dacă s-au fraudat alegerile în 2009. Dar ceea ce mi se pare important și simplu (...) este dacă madam Kovesi, această icoană a anticorupției pentru unii stupizei cu hashtag în față, dacă madam Kovesi era prin sufrageria oamenilor politici, în desfășurarea unui eveniment politic, cu miză politică, împreună cu șefii SRI, cu oameni politici și cu consilieri de imagine ai unor candidați. E foarte important dacă doamna Kovesi este un groupie a oamenilor politici care o pot ajuta într-un anumit moment”, a spus Badea.

”Dacă noi am avea președinte în țara asta, ceea ce din nefericire nu avem, noi avem un turist străin în propria țară, chiar și președintele României ar trebui să reacționeze la o astfel de speță, în care fostul procuror general, actualul șef al DNA, era implicat într-o confrerie securistă de partizanat politic”, a spus Mircea Badea.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close