Antena 3 CNN Actualitate Scandalul #metoo a luat amploare și în România. Mircea Badea: „Multe dudui nu înțeleg exact ce înseamnă hărțuirea sexuală”

Scandalul #metoo a luat amploare și în România. Mircea Badea: „Multe dudui nu înțeleg exact ce înseamnă hărțuirea sexuală”

Scandalul #metoo a luat amploare și în România. Mircea Badea: „Multe dudui nu înțeleg exact ce înseamnă hărțuirea sexuală”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de S.T.    |    20 Oct 2017   •   22:22

Scandalul #metoo a luat amploare și în România.

„Hărțuirea sexuală nu este, în primul rând, despre sex, ci despre putere. Unii o au, alții nu. Este vorba despre raportul de forțe. Nu este similar cu violul. (...) Multe dudui din România nu înțeleg exact ce înseamnă hărțuirea sexuală. Ele cred că dacă zice unul 'pisi, ești bunuță, te-aș plimba o tură' este hărțuire sexuală. Nu! Poți spune că a fost rudimentar, mitocan, da, asta da, absolut, dar pentru a vorbi despre hărțuire sexuală trebuie să existe diferența de putere”, a spus Mircea Badea, joi, la „În gura presei”.
 
„Dacă treci pe stradă și niște muncitori te fluieră nu este hărțuire sexuală. Este neplăcut, este primitivism, mitocănie, dar nu este hărțuire sexuală. (...) Mi se pare dezgustător felul în care niște dudui bagă capul în poză într-o chestie care, într-adevăr, este oribilă. Ele folosesc un astfel de moment, foarte delicat, pentru a ne spune că și ele sunt foarte tari. (...) Ipocrizie, multă ipocrizie!”, a mai spus Mircea Badea.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close