Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Noi acuzaţii aduse medicului ginecolog de la Polizu: "A spus să nu intervină nimeni până nu intervine dânsul"

Noi acuzaţii aduse medicului ginecolog de la Polizu: "A spus să nu intervină nimeni până nu intervine dânsul"

În timp ce apar noi acuzaţii despre medicul de la Polizu, el se poate întoarce la spital şi poate profesa în continuare. Cazul a stârnit revoltă şi sunt multe anchete care se desfăşoară.

Noi acuzaţii aduse medicului ginecolog de la Polizu: "A spus să nu intervină nimeni până nu intervine dânsul"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Oct 2022   •   18:48

Medicul Florian Robe şi-a reluat activitatea la Spitalul Polizu. O perioadă însă nu se va ocupa de naşteri, ci doar va face monitorizări şi fişe medicale.

După cazul fetiţei Maria, tot mai multe persoane fac acuzaţii la adresa medicului Florian Robe. Printre ele se află şi Elena. Femeia a povestit pentru Antena 3 că ar fi avut nevoie de cezariană, însă medicul nu era la spital ci la un concert.

"Domnul doctor a spus să nu intervină nimeni până nu intervine dânsul", a relatat pacienta acuzatoare. Opt luni mai târziu fetiţa a murit. 

Noi detalii macabre apar în cazul medicului de la Polizu. "Adu-l la mine să-i tai din buric, ca să moară"

Reprezentanţii Spitalului Polizu spun că în cazul micuţei Maria doctorul Florian Robe ar fi urmat protocolul medical. Maria, micuţa care s-a născut în urmă cu trei ani, nu vorbeşte şi a rămas cu grave probleme de dezvoltare.

Medicul Florian Robe are şi susţinătoare

Aproximativ 1.000 de femei au creat un grup pe Facebook şi spun că vor ieşi în stradă pentru a-şi arăta sprijinul.

Medicul ginecolog este cercetat pentru tentativă de omor calificat. Dacă va fi găsit vinovat nu va mai avea dreptul să profeseze şi riscă să stea ani buni după gratii. Pe lângă urmărirea penală au fost cerute cercetări şi din Partea Colegiului Medicilor şi Ministerului Sănătăţii. 
 

×
Subiecte în articol: Florian Robe Polizu ginecolog
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close