Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un bărbat a murit după ce a plonjat cu maşina în râul Olt

Un bărbat a murit după ce a plonjat cu maşina în râul Olt

Un sofer a murit după ce a plonjat cu autoturismul în râul Olt, în zona localității Dăneasa. Bărbatul se pare că dorea să pescuiască in zona, dar circula cu viteza pe marginea râului, a pierdut controlul volanului și a ajuns în apă. Imediat autoturismul s-a scufundat.

Un bărbat a murit după ce a plonjat cu maşina în râul Olt
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2021   •   18:42

La locul evenimentului au fost mobilizați peste 20 de pompieri, cu două bărci cu motor, o autospecială pentru descarcerări grele, două autospeciale pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare.

În sprijinul militarilor au venit și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt și un buldoexcavator de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Dăneasa. Autoturismul a fost găsit la aproximativ 20 de metri de mal, adâncime apei fiind de circa zece metri. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Șoferul a fost găsit de echipa de scafandri, în autoturism, în stop cardio-respirator, fiind adus în scurt timp la mal unde au fost începute manevrele de resuscitare. Pacientul, în vârstă de 50 de ani, cu domiciliul în județul Teleorman, a fost resuscitat aproximativ 50 de minute, fiind declarat decedat de echipajele medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, desfășurând activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

×
Subiecte în articol: raul olt masina sofer mort
Parteneri
Evoluţii spectaculoase pe piaţa valutară
x close