Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Bătaie între turişti pe o plajă din Costineşti. Scandalagii au fost încătuşaţi

Bătaie între turişti pe o plajă din Costineşti. Scandalagii au fost încătuşaţi

Sfârșit de vacanță cu scântei pe o plajă din Costinești. Mai mulți turiști s-au luat la bătaie sub privirile trecătorilor. Nu a trecut mult până au apărut autoritățile și au calmat spiritele.

de Claudia Popovici    |    15 Aug 2023   •   19:01

Incidentul s-a petrecut puțin după ora 14:00 pe plaja din stațiunea Costinești. Doi tineri de 19 și 23 de ani au apelat la polițiști, spunând că ar fi fost agresați de mai multe persoane necunoscute. Imediat, echipe mixte formate din polițiști și jandarmi s-au deplasat la locul indicat, acolo unde au găsit șase bărbați destul de agresivi, care au continuat să fie agresivi chiar și la vederea oamenilor legii.

I-au amenințat pe aceștia cu bătaia și cu moartea, motiv pentru care oamenii legii s-au văzut nevoiți să imobilizeze acolo, pe nisip și i-au încătușat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ulterior i-au dus la sediul Poliției Costinești, unde vor fi audiați. În cauză s-a întocmit și un dosar penal. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

×
Subiecte în articol: Costinesti bătaie turisti romani
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close