Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ben Affleck, surprins pe o aplicație de dating: A trimis mesaj privat unei tinere, care l-a refuzat, crezând că este o farsă

Ben Affleck, surprins pe o aplicație de dating: A trimis mesaj privat unei tinere, care l-a refuzat, crezând că este o farsă

Ben Affleck este în căutarea unei partenere. Deşi există zvonuri că ar fi reluat legătura cu Jennifer Lopez, actorul este încă activ pe o reţea exclusivistă de dating, folosită de alţi actori celebri, modele şi influenceri.

Ben Affleck, surprins pe o aplicație de dating: A trimis mesaj privat unei tinere, care l-a refuzat, crezând că este o farsă
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    13 Mai 2021   •   19:34

Recent, vedeta ar fi vrut să se împrietenească pe respectivul site cu o tânără atrăgătoare şi cu un nivel ridicat de popularitate, care însă l-a refuzat. Intrigat de respingere, Affleck i-ar fi scris ulterior tinerei un mesaj în privat.

Aceasta a postat mesajul pe Tik Tok şi a mărturisit cu regret că nu a avut habar că are de-a face chiar cu Ben Affleck în persoană.

Deși a petrecut la începutul lunii câteva zile de vacanță la Montană împreună cu Jennifer Lopez, Ben Affleck își menține activ profilul deschis aplicația folosită de vedete pentru a întra intr-o relație.

Raya, versiunea Tinder a celebrităților, permite vedetelor să "se combine" cu alți artiști, creatori sau persoane din industria divertismentului. Raya permite accesul la serviciile sale doar prin invitație și după un proces riguros de selecție.

Matthew Perry, Demi Lovato, Drew Barrymore sau John Cusack sunt câteva vedete de la Hollywood care și-au deschis cont pe această aplicație.

×
Subiecte în articol: Ben Affleck aplicatie dating
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close