Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mărturia unei tinere ale cărei rude au fost luate ostatice de teroriști: "Au trecut două săptămâni, este timpul să acționăm"

Mărturia unei tinere ale cărei rude au fost luate ostatice de teroriști: "Au trecut două săptămâni, este timpul să acționăm"

Sunt 14 zile de când familiile ostaticilor sunt într-o cruntă așteptare. Vor o veste, o dovadă că cei dragi sunt în viață. Ofri Bibas Levy a vorbit la Antena 3 CNN despre câte de greu este să nu știi unde îți este familia, dacă rudele sunt rănite sau dacă mai trăiesc. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Oct 2023   •   19:45

Fratele lui Ofri Bibas Levy, împreună cu soția și cei doi copii, de patru ani și zece luni, dar și socrii sunt în mâinile Hamas. 

"Mâine se împlinesc două săptămâni de când nu știm ce se întâmplă cu familia noastră, nu știm unde este ținută, nu știm dacă primesc mâncare, nu știm dacă fratele meu a fost rănit, dacă a primit vreun fel de îngrijire medicală. Suntem foarte îngrijorați, ne simțim foarte neajutorați și foarte nesiguri în legătură cu ce se întâmplă", a declarat  Ofri Bibas Levy, rudă a ostaticilor luați de Hamas

Întrebată ce sentiment a trăit atunci când a văzut că teroriștii Hamas striga la cumnata și cei doi copii ai săi, Ofri Bibas Levy a declarat că putea vedea groaza din ochii ei. 

Citește și: Corespondență specială Antena 3 CNN din Franța. Proteste pro-palestiniene interzise și măsuri de securitate sporite

"Mă întreb dacă sunt torturați, în ce condiții sunt ținuți. Îmi imaginez lucruri oribile și imaginea îmi trece tot timpul prin fața ochilor. Mi-e foarte greu să îmi imaginez cum se descurcă cumnata cu cei doi copii ăn Gaza. 

Ei sunt teroriști. Nu vreau să spun animale, pentru că animalele sunt mai bune decât ei. Ardeau copiii, familii de vii, au găsit cadavre de familii care se țineau de mână, se îmbrățișau și pur și simplu ardeau. E ca un film de groază. Au trecut două săptămâni, este timpul să acționăm", a mai precizat tânăra. 

×
Subiecte în articol: teroristi femeie răpită
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close