Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Prăpăd într-o comună din Constanţa. Furtuna a distrus toate culturile de legume

Prăpăd într-o comună din Constanţa. Furtuna a distrus toate culturile de legume

Ploile din ultimele zile au distrus serele agricultorilor. Dacă până acum culturile au fost uscate de soare, acum, furtuna de ieri a afectat în proporţie de 80% legumele din sere.

Prăpăd într-o comună din Constanţa. Furtuna a distrus toate culturile de legume
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2022   •   19:34

Foliile au fost rupte de vânt şi plantele au fost distruse de grindină şi ploaie, iar asta se va simţi în piaţă, unde tarabele vor fi aproape goale.

În doar jumătate de oră, furtuna a distrus toate culturile de legume a fermierilor din Topraisar, judeţul Constanţa. Serele care adăposteau plantele au fost puse la pământ, şi, odată cu ele, speranţele fermierilor de a mai scoate profit.

Sere cu legume, puse la pământ de ploaie

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nici livezile nu au scăpat de furtună. Fructele au fost ciuruite de grindină. Acum tot ce mai pot să facă e să vândă fructele lovite unei firme care se ocupă cu producerea de sucuri naturale, măcar aşa să îşi scoată o mică parte din investiţie.

Lipsa fructelor şi legumelor se va simţi cel mai tare în pieţe, unde tarabele vor fi aproape goale şi preţurile vor fi uriaşe. 

×
Subiecte în articol: sere Topraisar Constanța
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close